فندق ارسال شده در 26 دی، 2022 ارسال شده در 26 دی، 2022 من میتوانم جای سیگار نقاشی بکشم ، با شیرکاکائو مست کنم ، با وسایل خانه تمام شب را تانگو برقصم و به جای تو بالشتک دوران کودکیام را در آغوش بگیرم ، تو برای فراموش کردن کسی که بی نظیر دوستت داشت چه خواهی کرد؟! 12 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 26 دی، 2022 ارسال شده در 26 دی، 2022 35 دقیقه قبل، فندق گفته است: من میتوانم جای سیگار نقاشی بکشم ، با شیرکاکائو مست کنم ، با وسایل خانه تمام شب را تانگو برقصم و به جای تو بالشتک دوران کودکیام را در آغوش بگیرم ، تو برای فراموش کردن کسی که بی نظیر دوستت داشت چه خواهی کرد؟! ♥♥زیبا بود عزیزم نقل قول
فندق ارسال شده در 26 دی، 2022 مالک ارسال شده در 26 دی، 2022 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: ♥♥زیبا بود عزیزم fDatm k aZzm نقل قول
Deli ارسال شده در 26 دی، 2022 ارسال شده در 26 دی، 2022 44 دقیقه قبل، فندق گفته است: من میتوانم جای سیگار نقاشی بکشم ، با شیرکاکائو مست کنم ، با وسایل خانه تمام شب را تانگو برقصم و به جای تو بالشتک دوران کودکیام را در آغوش بگیرم ، تو برای فراموش کردن کسی که بی نظیر دوستت داشت چه خواهی کرد؟! برای فراموش کردنش فقط میشه نوشت و موزیک گوش کرد ...♡ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .