حمیدرضا طاهری ارسال شده در 12 فروردین، 2025 ارسال شده در 12 فروردین، 2025 آرامش ِ زیبای قلبِ خون و زارم هستی قرارِ دل ، کجایی؟ بیقرارم گرچه غمت پیرم نموده، سرخوشم باز سر را ز بالین ِ غم ِ تو بر ندارم از دور می بینم تو را با حسرت و آه بالا بلندِ من ، ببین ، در احتضارم ازفُرقت رویت دگر آتش گرفتم آب حیاتِ سینه ی غمگین و زارم در خواب می دیدم کنارِ تو نشستم سر را به روی شانه ی تو میگذارم وز عطر گیسویت فزون شد مستی من سر میکشم جام ِ جنون را که خمارم حمیدرضا طاهری دیماه ۴۰۳ 2 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 13 فروردین، 2025 ارسال شده در 13 فروردین، 2025 22 ساعت قبل، حمیدرضا طاهری گفته است: آرامش ِ زیبای قلبِ خون و زارم هستی قرارِ دل ، کجایی؟ بیقرارم گرچه غمت پیرم نموده، سرخوشم باز سر را ز بالین ِ غم ِ تو بر ندارم از دور می بینم تو را با حسرت و آه بالا بلندِ من ، ببین ، در احتضارم ازفُرقت رویت دگر آتش گرفتم آب حیاتِ سینه ی غمگین و زارم در خواب می دیدم کنارِ تو نشستم سر را به روی شانه ی تو میگذارم وز عطر گیسویت فزون شد مستی من سر میکشم جام ِ جنون را که خمارم حمیدرضا طاهری دیماه ۴۰۳ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .