نیلوفرآبی ارسال شده در 7 بهمن، 2022 ارسال شده در 7 بهمن، 2022 متن آهنگ با خودم گفتم دیگه تنهاییا تمومه اشوان ♬♩ رفتو تنها شدم تو شبا با خودم ♮♯ ♬♩ دلهره دارمو از خودم بیخودم ♮♯ ♬♩ اونکه دیر اومدو زود به قلبم نشست ♮♯ ♬♩ رفتو با رفتنش قلبه من رو شکست ♮♯ ♬♩ انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو ♮♯ ♬♩ نذار باور کنم رفتنت حقمه نذار دور شم از خودم از خدا از همه ♮♯ ♬♩ دستمو ول نکن که زمین میخورم ♮♯ ♬♩ تو بری از همه آدما میبرم ♮♯ ♬♩ تو خودت خوب میدونی که آرامشی ♮♯ ♬♩ باید با من بمونی به هر خواهشی ♮♯ ♬♩ انگاری قسمته فاصله از همو ♮♯ ♬♩ هر جا میری برو ول نکن دستمو ♮♯ ♬♩ نذار باور کنم رفتنت حقمه ♮♯ ♬♩ نذار دور شم از خودم از خدا از همه ♮♯ ♬♩ تو که دل بردیو رفتی من که افسرده و خستم ♮♯ ♬♩ من که واسه کنارت بودن رو همه چشمایه خیسمو بستم 4 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 8 بهمن، 2022 ارسال شده در 8 بهمن، 2022 8 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ با خودم گفتم دیگه تنهاییا تمومه اشوان ♬♩ رفتو تنها شدم تو شبا با خودم ♮♯ ♬♩ دلهره دارمو از خودم بیخودم ♮♯ ♬♩ اونکه دیر اومدو زود به قلبم نشست ♮♯ ♬♩ رفتو با رفتنش قلبه من رو شکست ♮♯ ♬♩ انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو ♮♯ ♬♩ نذار باور کنم رفتنت حقمه نذار دور شم از خودم از خدا از همه ♮♯ ♬♩ دستمو ول نکن که زمین میخورم ♮♯ ♬♩ تو بری از همه آدما میبرم ♮♯ ♬♩ تو خودت خوب میدونی که آرامشی ♮♯ ♬♩ باید با من بمونی به هر خواهشی ♮♯ ♬♩ انگاری قسمته فاصله از همو ♮♯ ♬♩ هر جا میری برو ول نکن دستمو ♮♯ ♬♩ نذار باور کنم رفتنت حقمه ♮♯ ♬♩ نذار دور شم از خودم از خدا از همه ♮♯ ♬♩ تو که دل بردیو رفتی من که افسرده و خستم ♮♯ ♬♩ من که واسه کنارت بودن رو همه چشمایه خیسمو بستم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .