zeus gladiator ارسال شده در 7 بهمن، 2022 ارسال شده در 7 بهمن، 2022 آهنگ من تو را آسان نیاوردم به دست گلپا هم اینک شنونده ♫ اهنگ نوستالژیک و زیبای ای از عشق پاک من همیشه مست من تو را آسان نیاوردم به دست با صدای اکبر گلپایگانی متن آهنگ من تو را آسان نیاوردم به دست گلپا ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ای از عشقِ پاکِ من؛ همیشه مست… ●♪♫ من تو را، آسان نیاوردم بدست ●♪♫ من تو را آسان نیاوردم بدست… ●♪♫ بارها این کودکِ احساسِ من؛ زیرِ باران های اشکِ من نشست ●♪♫ من تو را، آسان نیاوردم بدست ●♪♫ در دِل آتش نشستن؛ کارِ آسانی نبود! ●♪♫ راه را بر اشک بستن؛ کارِ آسانی نبود… ●♪♫ با غروری همقد و بالای بامِ آسمان؛ بارها در خود شکستن، کارِ آسانی نبود ●♪♫ بارها این دل؛ به جرمِ عاشقی، زیرِ سنگینیه بارِ غم شکست ●♪♫ من تو را، آسان نیاوردم بدست ●♪♫ در به دست آوردنت؛ بردباری ها شده… بیقراری ها شده… ●♪♫ شب زنده داریها شده! ●♪♫ در بدست آوردنت؛ پایداری ها شده! با ظلم و جورِ روزگار؛ سازگاری ها شده ●♪♫ ای از عشقِ پاکِ من؛ همیشه مست… ●♪♫ من تو را، آسان نیاوردم بدست ●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── گلپا من تو را آسان نیاوردم به دست 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .