نیلوفرآبی ارسال شده در 5 بهمن، 2022 ارسال شده در 5 بهمن، 2022 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ♬♫♪♭ میگی دوست دارم ولی حرفه من که میدونم منو دیگه نمیخوای ♬♫♪♭ توی این جاده ی یه طرفه !!! میدونم اگه بری دیگه نمیای ♬♫♪♭ میدونم دیگه دیگه منو نمیخوای از عشق میگی ولی کوتاه نمیای ♬♫♪♭ کدوم عشقو میگی تو که منو دوسم !!! نداشتی کدوم عشقو میگی دلمو زیر پات گذاشتی ♬♫♪♭ کدوم عشقو دیدی یه روز قهر یه روزم آشتی فقط وابسته ای تو به این عشق میگی ♬♫♪♭ کدوم عشقو میگی تو به من هیچ !!! حسی نداشتی کدوم عشقو میگی لگد کرده گلی که کاشکی ♬♫♪♭ کدوم عشقو دیدی یه روز قهر یه روزم آشتی فقط وابسته ای تو به این عشق میگی 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: یادش بخیر مجید خراطها خبلی وقت بود گوش نداده بود دوس داشتم این آهنگو عزیزم❤❤ کدوم عشقو میگی.... اره با آهنگ تیغ اول بزن. چقدر خودکشی کردن نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: اره یه دوره فقط تو مخی بود آهنگاش همه میشستن گریه پا آهنگاش و ... این اهنگ تیغ اول بزن بذارم تجدید خاطره بشه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .