Takdokhtar ارسال شده در 1 بهمن، 2022 ارسال شده در 1 بهمن، 2022 بعد از این هرگز نمی رنجم ز کج رفتارها لب فرو میبندم از تفسیرِ این کردارها بیشه هایِ خالی و خاموش گاهی میشوند در غیابِ شیرها ، جولانگهِ کفتارها از ازل در گوشه ای تنها بِه از دیدارِ خلق میگریزم تا ابد از شرّ این دیدارها حد و مرز عشق را دانستم ، اما با جنون؛ بی محابا رد شدم ، از مرزِ آن هشدارها توبهٔ گرگ است میدانم، پشیمان نیست او چون که در این راه من هم توبه کردم بارها گفتمش آن راز را، اما هویدا کرد و رفت محرمی دیگر نمیبینم ، به جز دیوارها مست باید بود و لایعقل ، در این دنیای پست چون که دائم میرسد ، بر عاقلان آزارها رتبه هر کس در این عالم به انسان بودن است کشته شد انسانیت ، با دستِ بی مقدارها کافر مطلق بخوانیدم ، اگر این است دین آبروی شرع را بُردید ، ای دین دارها. « مهران اسدپور » 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 بهمن، 2022 ارسال شده در 1 بهمن، 2022 5 دقیقه قبل، Takdokhtar گفته است: بعد از این هرگز نمی رنجم ز کج رفتارها لب فرو میبندم از تفسیرِ این کردارها بیشه هایِ خالی و خاموش گاهی میشوند در غیابِ شیرها ، جولانگهِ کفتارها از ازل در گوشه ای تنها بِه از دیدارِ خلق میگریزم تا ابد از شرّ این دیدارها حد و مرز عشق را دانستم ، اما با جنون؛ بی محابا رد شدم ، از مرزِ آن هشدارها توبهٔ گرگ است میدانم، پشیمان نیست او چون که در این راه من هم توبه کردم بارها گفتمش آن راز را، اما هویدا کرد و رفت محرمی دیگر نمیبینم ، به جز دیوارها مست باید بود و لایعقل ، در این دنیای پست چون که دائم میرسد ، بر عاقلان آزارها رتبه هر کس در این عالم به انسان بودن است کشته شد انسانیت ، با دستِ بی مقدارها کافر مطلق بخوانیدم ، اگر این است دین آبروی شرع را بُردید ، ای دین دارها. « مهران اسدپور » قربون تو مهربونم برم♥ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .