رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

گوش سنگین

مردى متوجه شد که گوش همسرش سنگين شده و شنوائيش کم شده استبه نظرش رسيد که همسرش بايد سمعک بگذارد ولى نميدانست اين موضوع را چگونه با او در ميان بگذاردبدين خاطر، نزد دکتر خانوادگيشان رفت و مشکل را با او در ميان گذاشت.

دکتر گفت براى اين که بتوانى دقيقتر به من بگويى که ميزان ناشنوايى همسرت چقدر است آزمايش ساده‌اى وجود دارداين کار را انجام بده و جوابش را به من بگو:
«ابتدا در فاصله ٤ مترى او بايست و با صداى معمولى مطلبى را به او بگواگر نشنيد همين کار را در فاصله ٣ مترى تکرار کنبعد در ٢ مترى و به همين ترتيب تا بالاخره جواب دهد
آن شب، همسر آن مرد در آشپزخانه سرگرم تهيه  شام بود و خود او در اتاق نشيمن نشسته بودمرد به خودش گفت الان فاصله ما حدود ٤ متر استبگذار امتحان کنم.
سپس با صداى معمولى از همسرش پرسيدعزيزم شام چى داريم؟
جوابى نشنيدبعد بلند شد و يک متر جلوتر به سمت آشپزخانه رفت و دوباره پرسيدعزيزم شام چى داريم؟
باز هم پاسخى نيامدباز هم جلوتر رفت و از وسط هال که تقريباً ٢ متر با آشپزخانه و همسرش فاصله داشت گفتعزيزم شام چى داريم؟
باز هم جوابى نشنيدباز هم جلوتر رفت و به در آشپزخانه رسيدسوالش راتکرار کرد و باز هم جوابى نيامد.
اين بار جلوتر رفت و درست از پشت سر همسرش گفتعزيزم شام چى داريم؟
زنش گفتمگه کرى؟ براى پنجمين بار مي گويمخوراک مرغ!

نتيجه اخلاقى: مشکل ممکن است آنطور که ما هميشه فکر مي کنيم در ديگران نباشد و عمدتاً در خود ما باشد!!

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...