نیلوفرآبی ارسال شده در 21 دی، 2022 ارسال شده در 21 دی، 2022 Download New Music Bilal Sonses Ft. Bengu – Icimden Gelmiyor چه قدر سخته که نتونم احساسات درونمو بگم Bilirsin süslü cümleleri hiç beceremem میدونی که قربون صدقه های الکی بلد نیستم Nasıl kor dön diyememek içimde kilit چه درد بزرگیه که نتونم بگم به احساساتم برگردن Elinsin, bir daha ismini hecelemem دیگه اسم آدمای غریبه رو به زبون نمیارم Adın gelmiyor hiç aklıma bu aralar این موقع ها اسمت دیگه به ذهنم نمیاد Artık sayıklamıyorum seni uyanarak دیگه بیدار شدنی اسمتو به زبون نمیارم Nasıl körü körüne inanmışım ben bu yalana چطوری من این دروغو کورکورانه باور کردم Bir gün pişman bakacaksın bu adama یه روزی با به این آدم پشیمون نگاه میکنی (دوبار تکرار) İçimden gelmiyor dur demek نمیتونم از درونم بهت بگم که نرو و بمون Nasıl zor sana bunları söylemek چه قدر سخته اینارو به تو گفتن Sevmiyorsan eğer bırakırım ben de yakanı اگه دوستم نداری، پس منم دیگه ولت میکنم Benimki can çekişip ölmemek حال روز من جون کندن بدون مرگه Her gün senden gidip dönmemek هر روز بیخیال تو شدن و تو رو رها کردن Gelmiyorsan hatıraları ben de yakarım اگه دیگه نمیای منم دیگه خاطراتتو بسوزونم 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 22 دی، 2022 مالک ارسال شده در 22 دی، 2022 8 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: Download New Music Bilal Sonses Ft. Bengu – Icimden Gelmiyor چه قدر سخته که نتونم احساسات درونمو بگم Bilirsin süslü cümleleri hiç beceremem میدونی که قربون صدقه های الکی بلد نیستم Nasıl kor dön diyememek içimde kilit چه درد بزرگیه که نتونم بگم به احساساتم برگردن Elinsin, bir daha ismini hecelemem دیگه اسم آدمای غریبه رو به زبون نمیارم Adın gelmiyor hiç aklıma bu aralar این موقع ها اسمت دیگه به ذهنم نمیاد Artık sayıklamıyorum seni uyanarak دیگه بیدار شدنی اسمتو به زبون نمیارم Nasıl körü körüne inanmışım ben bu yalana چطوری من این دروغو کورکورانه باور کردم Bir gün pişman bakacaksın bu adama یه روزی با به این آدم پشیمون نگاه میکنی (دوبار تکرار) İçimden gelmiyor dur demek نمیتونم از درونم بهت بگم که نرو و بمون Nasıl zor sana bunları söylemek چه قدر سخته اینارو به تو گفتن Sevmiyorsan eğer bırakırım ben de yakanı اگه دوستم نداری، پس منم دیگه ولت میکنم Benimki can çekişip ölmemek حال روز من جون کندن بدون مرگه Her gün senden gidip dönmemek هر روز بیخیال تو شدن و تو رو رها کردن Gelmiyorsan hatıraları ben de yakarım اگه دیگه نمیای منم دیگه خاطراتتو بسوزونم ❤ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .