نیلوفرآبی ارسال شده در 21 دی، 2022 ارسال شده در 21 دی، 2022 (ویرایش شده) متن موزیک همش رد میشی از سرم مثل سایه باهامی این جوری نکن با من توکه میدونی من چقد دوست دارم نامرد بیا بسازیم این دیوونه رو با هم دوباره با هم هر چی که اومدم جلو تو دور شدی از من نمیدونم کجا راهو اشتباه رفتم از اینکه از دستت بدم از اینکه تنهام کنی میترسم اینجوری نکن با من تو که میدونی چقدر دوست دارم ویرایش شده 21 دی، 2022 توسط نیلوفرآبی 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 21 دی، 2022 مالک ارسال شده در 21 دی، 2022 ۱ ساعت قبل، فندق گفته است: biG likE aHnG i lOve it فدات قشنگم❤ 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 21 دی، 2022 ارسال شده در 21 دی، 2022 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: فدات قشنگم❤ bmOny bRam mhRbOnm 1 نقل قول
selvam ارسال شده در 21 دی، 2022 ارسال شده در 21 دی، 2022 7 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن موزیک همش رد میشی از سرم مثل سایه باهامی این جوری نکن با من توکه میدونی من چقد دوست دارم نامرد بیا بسازیم این دیوونه رو با هم دوباره با هم هر چی که اومدم جلو تو دور شدی از من نمیدونم کجا راهو اشتباه رفتم از اینکه از دستت بدم از اینکه تنهام کنی میترسم اینجوری نکن با من تو که میدونی چقدر دوست دارم 1 نقل قول
Ho3ein ارسال شده در 21 دی، 2022 ارسال شده در 21 دی، 2022 (ویرایش شده) ThE GoOd mUsIc ویرایش شده 21 دی، 2022 توسط Ho3ein 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .