نیلوفرآبی ارسال شده در 20 دی، 2022 ارسال شده در 20 دی، 2022 (ویرایش شده) دانلود اهنگ hillsong worship-what beatiful name شما در ابتدا کلمه بودید یکی با خداوند بزرگترین خداوند شکوه پنهان شما در آفرینش اکنون در شما مسیح ما نازل شده است چه اسم زیبایی دارد چه اسم زیبایی دارد نام عیسی مسیح پادشاه من چه اسم زیبایی دارد هیچ چیز با این مقایسه نمی کند چه اسم زیبایی دارد نام عیسی چه اسم زیبایی دارد نام عیسی شما بدون ما بهشت نمی خواستید بنابراین ، عیسی ، شما بهشت را به زمین انداختید گناه من عالی بود ، عشق تو بیشتر بود چه چیزی می تواند اکنون ما را از هم جدا کند ویرایش شده 20 دی، 2022 توسط نیلوفرآبی 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 دی، 2022 مالک ارسال شده در 20 دی، 2022 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: دانلود اهنگ hillsong worship-what beatiful name شما در ابتدا کلمه بودید یکی با خداوند بزرگترین خداوند شکوه پنهان شما در آفرینش اکنون در شما مسیح ما نازل شده است چه اسم زیبایی دارد چه اسم زیبایی دارد نام عیسی مسیح پادشاه من چه اسم زیبایی دارد هیچ چیز با این مقایسه نمی کند چه اسم زیبایی دارد نام عیسی ایــن ی آهــنگ در مــورد عیسی مسیح، خودم مسیحی نیستم ولی زیبا بود گفتم شماهم بشنوید❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 دی، 2022 مالک ارسال شده در 20 دی، 2022 ۱ ساعت قبل، Niloofar گفته است: عالی مثل همیشه خوشگلم❤❤❤ ممنون عزیزدلم❤❤❤ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .