ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 15 دی، 2022 ارسال شده در 15 دی، 2022 نامه جالب داسـتان کـوتـاهـي کـه پـيـش روي شـمـاسـت يـک قـصـه جـادويـي اسـت کـه حـتـمـا بـايـد دو بـار خـوانـده شـود!بـه شـمـا اطـمـيـنـان مـيـدهـم هـيـچ خـوانـنـده اي نـمـيـتـوانـد بـا يـک بـار خـوانـدن آن را رهـا کـنـد! ايـن نـامـه تـاجـري بـه نـام پـائـولـو بـه هـمـسـرش جـولـيـاسـت کـه بـه رغـم اصـرار هـمـسـرش بـه يـک مـسـافـرت کـاري مـيـرود و در آنـجـا اتـفـاقـاتـي بـرايـش مـي افـتـد که مـجـبـور مـيـشـود نـامـه اي بـراي هـمـسـرش بـنـويـسـد بـه شـرح ذيـل اسـت جولياي عزيزم سلام … بهـترين آرزوهـا را برايت دارم همـسر مهربانم. همانطور که پيش بيني مي کردي سفر خوبي داشتم. در رم دوستان فراواني يافتم که با آنها مي شد مـخـاطـرات گـونـاگـون مـسافـرت و بـه عـلـاوه رنـج دوري از تو را تحمل کرد. در اين بين طولاني بودن مسير و کهنگي وسايل مسافرتي حـسـابـي مـرا آزار داد. بـعـد از رسـيـدن بـه رم چـنـد مــرد جـوان خود را نزد من رساندند و ضمن گفتگو با هم آشنا شديم. آنها که از اوضاع مناسب مالي و جايگاه ممتاز من در ونيز مطلع بودند محبتهاي زيادي به من کردند و حتي مرا از چنگ تبهکاراني که قصد مال و جانم را کرده بودند و نزديک بود به قتلم برسانند نجات دادند . هم اکنون نيز يکي از رفقاي بسيار خوب و عزيزم “روبرتو” که يکي از همين مردان جوان است انگشتر مرا به امانت گرفته و با تحمل راه به اين دوري خود را به منزل ما خواهد رساند تا با نشان دادن آن انگشتر به تو و جلب اطمينانت جعبه جواهرات مرا از تو دريافت کند وبه من برساند. با او همکاري کن تا جعبه مرا بگيرد. اطمينان داشته باش که او صندوق ارزشمند جواهرات را از تو گرفته و به من خواهد داد وگرنه شياد فرصت طلب ديگري جعبه را خواهد دزديد و ضمن تصاحب تمام جواهرات آن، در رم مرا خواهد کشت پس درنگ نکن . بلافاصله بعد از ديدن نامه و انگشتر من در ونيز موضوع را به برادرت بگو و از او بخواه که در اين مساله به تو کمک کند. آخر تنها مارکو جاي جعبه را ميداند. در مورد دزد بعدي هم نگران نباش مسلما پليس او را دستگير کرده و آنقدر نگه ميدارد تا من بازگردم. Pauolo نامه را خوانديد؟ اما بهتر است يک نکته بسيار مهم را بدانيد : پائولو قبل از سفر به رم با جوليا يک قرار گذاشته بود که در اين مدت هر نامه اي به او رسيد آن را يک خط در ميان بخواند. ! حالا شما هم برگرديد و دوباره نامه را يک خط در ميان بخوانيد تا به اصل ماجرا پي ببريد... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .