彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 10 دی، 2022 ارسال شده در 10 دی، 2022 (ویرایش شده) احمد صفایی اومدم + دانلود آهنگ کیفیت 320 با متن دانلود آهنگ جدید احمد صفایی اومدم کامل با تکست اهنگ بهترین کیفیت 320 ، 128 لینک مستقیم آهنگساز ، ترانهسرا : احمد صفایی / تنظیم کننده: امیر حیدری Download Song « Ahmad Safaei – Omadam » With Text And 320 & 128 متن ترانه اومدم با همه فرق داشته باشم طوری که یه سر بالاتر از همه عاشقا شم طوری که دیدی منو دلت بلرزه و بریزه یه جا طوری که هیشکی مث منو ندیده هیج کجا اومدم که بهت بفهمونم که عشق چه شکلیه کسی که عاشق واقعی میمیره کیه کسـی که هر چی بشه وایمیسه پشتت مثل کوه کسی که نمیذاره کم شه ازت یه تار مو من خودم میشم عشق اولین و آخرت مثل پروانه میگردم هرجایی دور و برت واسه پرواز تو من خودم میشم بال و پرت پا به پای تو میام خودم میشم سایه سرت اینایی که بهت میگم حرف دله و راسته عشق علاقه من همه جوره خاصه اینایی که شنیدی صدای احساس منه اینکه الان رو به رومی اینم از شانس منه احمد صفایی اومدم دانلود آهنگ با کیفیت 128دانلود آهنگ با کیفیت 320 ویرایش شده 10 دی، 2022 توسط 卐mr ɑlirezɑɑ卐 3 1 1 نقل قول
Takdokhtar ارسال شده در 10 دی، 2022 ارسال شده در 10 دی، 2022 mashalaaa o afrin b in saliqe. Mrcc qaShng bod ali jn نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .