نیلوفرآبی ارسال شده در 1 دی، 2022 ارسال شده در 1 دی، 2022 Download Music Ellie Goulding Love Me Like You Do + Text Song And Excellent Quality متن آهنگ ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── You’re the light, you’re the night تو روشنایی هستی تو شب هستی ♫♪ You’re the color of my blood تو به رنگ خون من هستی ♫♪ You’re the cure, you’re the pain تو درمان هستی تو درد هستی ♫♪ You’re the only thing I wanna touch تو تنها کسی هستی که میخوام نوازشش کنم ♫♪ Never knew that it could mean so much, so much هیچ وقت فک نمی کردم که این همه معنی و مفهوم داشته باشه ♫♪ You’re the fear, I don’t care تو ترس هستی ولی اهمیتی نمی دم ♫♪ Cause I’ve never been so high چون هیچ وقت اینقدر روی اوج نبودم ♫♪ Follow me to the dark دنبالم بیا توی تاریکی ♫♪ Let me take you past the satellites بذار تو رو ببرم اونور ماه و ستاره ها ♫♪ You can see the world you brought to life, to life تو می تونی دنیایی رو ببینی که زندگی رو براش به ارمغان اوردی ♫♪ So love me like you do, love me like you do پس هر جوری که میخوای دوستم داشته باش ♫♪ Love me like you do, love me like you do هر جوری که میخوای دوستم داشته باش ♫♪ Touch me like you do, touch me like you do هر جوری که میخوای نوازشم کن ♫♪ 3 نقل قول
Narsis ارسال شده در 1 دی، 2022 ارسال شده در 1 دی، 2022 ینی اهنگای خارجیت همشون عالین براووو عزیزم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .