彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 30 آذر، 2022 ارسال شده در 30 آذر، 2022 (ویرایش شده) دانلود آهنگ Enrique Iglesias - Be With You متن و ترجمه آهنگ بی ویت یو Monday night and I feel so low دوشنبه شبه و من خیلی بی حوصله ام Count the hours they go so slow لحظه ها رو میشمرم چقدر دیر میگذره I know the sound of your voice من صدای تو رو میشناسم Can save my soul میتونه روح منو نجات بده City lights, streets of gold چراغای شهر… خیابان هایی از طلا Look out my window to the world below از پنجره ام به پایین نگاه میکنم Moves so fast and it feels so cold همه چی سریع میگذره و هوا خیلی سرده And I’m all alone و من خیلی تنهام Don’t let me die نذار بمیرم I’m losing my mind دارم دیوونه میشم Baby just give me a sign فقط یه نشونه از خودت بهم بده And now that you’re gone حالا که نیستی I just wanna be with you من فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on و نمیتونم اینجوری زندگی کنم I wanna be with you من میخوام با تو باشم Wanna be with you میخوام با تو باشم I can’t sleep I’m up all night نمیتونم بخوابم تمام شب بیدارم Through these tears I try to smile بین این اشکها سعی می کنم بخندم I know the touch of your hand من دستاتو میشناسم Can save my life میتونن زندگیمو نجات بدن Don’t let me down منو خوار نکن Come to me now همین حالا بیا پیشم I got to be with you some how من هرجور شده میخوام با تو باشم And now that you’re gone و حالا که نیستی I just wanna be with you من فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on نمیتونم اینجوری ادامه بدم I wanna be with you میخوام با تو باشم Wanna be with you میخوام با تو باشم Don’t let me down منو خوار نکن Come to me now بیا پیش من I got to be with you somehow من میخوام هرجور شده با تو باشم And now that you’re gone و حالا که نیستی Who am I with-out you now من بدون تو کی ام؟ I can’t go on نمیتونم به زندگی ادامه بدم I just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم And now that you’re gone و حالا که نیستی I just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on نمیتونم ادامه بدم I wanna be with you من میخوام با تو باشم Wanna be with you میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on و من نمیتونم اینجوری ادامه بدم I wanna be with you میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم. دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 320 ویرایش شده 30 آذر، 2022 توسط 卐mr ɑlirezɑɑ卐 10 1 نقل قول
Ho3ein ارسال شده در 1 دی، 2022 ارسال شده در 1 دی، 2022 در خواست مستری دارم 13 ساعت قبل، 卐mr ɑlirezɑɑ卐 گفته است: دانلود آهنگ Enrique Iglesias - Be With You متن و ترجمه آهنگ بی ویت یو Monday night and I feel so low دوشنبه شبه و من خیلی بی حوصله ام Count the hours they go so slow لحظه ها رو میشمرم چقدر دیر میگذره I know the sound of your voice من صدای تو رو میشناسم Can save my soul میتونه روح منو نجات بده City lights, streets of gold چراغای شهر… خیابان هایی از طلا Look out my window to the world below از پنجره ام به پایین نگاه میکنم Moves so fast and it feels so cold همه چی سریع میگذره و هوا خیلی سرده And I’m all alone و من خیلی تنهام Don’t let me die نذار بمیرم I’m losing my mind دارم دیوونه میشم Baby just give me a sign فقط یه نشونه از خودت بهم بده And now that you’re gone حالا که نیستی I just wanna be with you من فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on و نمیتونم اینجوری زندگی کنم I wanna be with you من میخوام با تو باشم Wanna be with you میخوام با تو باشم I can’t sleep I’m up all night نمیتونم بخوابم تمام شب بیدارم Through these tears I try to smile بین این اشکها سعی می کنم بخندم I know the touch of your hand من دستاتو میشناسم Can save my life میتونن زندگیمو نجات بدن Don’t let me down منو خوار نکن Come to me now همین حالا بیا پیشم I got to be with you some how من هرجور شده میخوام با تو باشم And now that you’re gone و حالا که نیستی I just wanna be with you من فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on نمیتونم اینجوری ادامه بدم I wanna be with you میخوام با تو باشم Wanna be with you میخوام با تو باشم Don’t let me down منو خوار نکن Come to me now بیا پیش من I got to be with you somehow من میخوام هرجور شده با تو باشم And now that you’re gone و حالا که نیستی Who am I with-out you now من بدون تو کی ام؟ I can’t go on نمیتونم به زندگی ادامه بدم I just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم And now that you’re gone و حالا که نیستی I just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on نمیتونم ادامه بدم I wanna be with you من میخوام با تو باشم Wanna be with you میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم And I can’t go on و من نمیتونم اینجوری ادامه بدم I wanna be with you میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم Just wanna be with you فقط میخوام با تو باشم. دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 320 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .