selvam ارسال شده در 6 آذر، 2022 ارسال شده در 6 آذر، 2022 (ویرایش شده) هر چی گفتمت نرو نمیرسید بهت صدام تاکی بگردم تو رو لای بغض و گریه هام یاد تو میندازه منو هوای خیس این شهر لالایی میخونه بارون برام آروم نمیشم ◑ ━━━━━ ▣ ━━━━━ ◐ اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من تو کجایی که الآن دریا دلش تنگه ببینه ما دو تا رو با هم ◑ ━━━━━ ▣ ━━━━━ ◐ اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من تو کجایی که الآن دریا دلش تنگه ببینه ما دو تا رو با هم ◑ ━━━━━ ▣ ━━━━━ ◐ پایه های عشقمون روی یه مشت خاک بود تا اینجاشم خطرناک بود که رفتی و همش شد رو دلم آوار ترسم از این بود بگی بهم تیکه های قلب مردتو با دستای خودت بردار ◑ ━━━━━ ▣ ━━━━━ ◐ هر کاری کردم چهار دیواری دلم بشه خونت اما نشد من خبر دارم که گشتی مثل من یکی شه دیوونت پیدا نشد ◑ ━━━━━ ▣ ━━━━━ ◐ اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من تو کجایی که الآن دریا دلش تنگه ببینه ما دو تا رو با هم ◑ ━━━━━ ▣ ━━━━━ ◐ اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من تو کجایی که الآن دریا دلش تنگه ببینه ما دو تا رو با هم ویرایش شده 6 آذر، 2022 توسط selvam نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .