نیلوفرآبی ارسال شده در 3 آذر، 2022 ارسال شده در 3 آذر، 2022 ترجمه آهنگ Dancing With Your Ghost سر آسمان فریاد می کشم سر دنیا جیغ و داد میزنم عزیزم ، چرا ترکم کردی؟ من هنوز مال تو هستم سفت بغلتو چسبیدم حواسم نیست فقط خدا میدونه الان کجایی چطور عاشق شم ، چطور دوباره عاشق بشم؟ چطور اعتماد کنم ، چطوری دوباره اعتماد کنم؟ تمام شبو بیدار می مونم به خودم میگم که حالم خوبه عزیزم ، دیدن تو سخت تر از دیدن دیگرانه ضبطو روشن می کنم منتظر میمونم تا آهنگمونو بشنوم هرشب با شبح تو میرقصم هرشب با شبح تو میرقصم هرگز این شانسو نداشتم که آخرین خداحافظو بگم باید ازش رد بشم ولی امتحان کردنش دردناکه چطور عاشق شم ، چطور دوباره عاشق بشم؟ چطور اعتماد کنم ، چطوری دوباره اعتماد کنم؟ تمام شبو بیدار می مونم به خودم میگم که حالم خوبه عزیزم ، دیدن تو سخت تر از دیدن دیگرانه ضبطو روشن می کنم منتظر میمونم تا آهنگمونو بشنوم هرشب با شبح تو میرقصم هرشب با شبح تو میرقصم چطور عاشق شم ، چطور دوباره عاشق بشم؟ چطور اعتماد کنم ، چطوری دوباره اعتماد کنم؟ تمام شبو بیدار می مونم به خودم میگم که حالم خوبه عزیزم ، دیدن تو سخت تر از دیدن دیگرانه ضبطو روشن می کنم منتظر میمونم تا آهنگمونو بشنوم هرشب با شبح تو میرقصم هرشب با شبح تو میرقصم 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 3 آذر، 2022 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2022 1 ساعت قبل، NMi_87 گفته است: خیلی قشنگه ♥ 1 نقل قول
Kereshmeh ارسال شده در 4 آذر، 2022 ارسال شده در 4 آذر، 2022 15 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ترجمه آهنگ Dancing With Your Ghost سر آسمان فریاد می کشم سر دنیا جیغ و داد میزنم عزیزم ، چرا ترکم کردی؟ من هنوز مال تو هستم سفت بغلتو چسبیدم حواسم نیست فقط خدا میدونه الان کجایی چطور عاشق شم ، چطور دوباره عاشق بشم؟ چطور اعتماد کنم ، چطوری دوباره اعتماد کنم؟ تمام شبو بیدار می مونم به خودم میگم که حالم خوبه عزیزم ، دیدن تو سخت تر از دیدن دیگرانه ضبطو روشن می کنم منتظر میمونم تا آهنگمونو بشنوم هرشب با شبح تو میرقصم هرشب با شبح تو میرقصم هرگز این شانسو نداشتم که آخرین خداحافظو بگم باید ازش رد بشم ولی امتحان کردنش دردناکه چطور عاشق شم ، چطور دوباره عاشق بشم؟ چطور اعتماد کنم ، چطوری دوباره اعتماد کنم؟ تمام شبو بیدار می مونم به خودم میگم که حالم خوبه عزیزم ، دیدن تو سخت تر از دیدن دیگرانه ضبطو روشن می کنم منتظر میمونم تا آهنگمونو بشنوم هرشب با شبح تو میرقصم هرشب با شبح تو میرقصم چطور عاشق شم ، چطور دوباره عاشق بشم؟ چطور اعتماد کنم ، چطوری دوباره اعتماد کنم؟ تمام شبو بیدار می مونم به خودم میگم که حالم خوبه عزیزم ، دیدن تو سخت تر از دیدن دیگرانه ضبطو روشن می کنم منتظر میمونم تا آهنگمونو بشنوم هرشب با شبح تو میرقصم هرشب با شبح تو میرقصم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .