Aftaabgardaan ارسال شده در 17 مهر، 2022 ارسال شده در 17 مهر، 2022 هنوز .. محققانِ دیوانه! به نتیجه نرسیدن که آلزایمر درده!یا درمون! احتمالا تا آخر عمرشون هم به نتیجه نمیرسن .. کلا دنیا جمع النقیضینیه که چاقا میخوان لاغر شن لاغرا میخوان چاق شن کوتاها میخوان بلند شن بلندا میخوان کوتاه شن ..مجردا میخوان ازدواج کنن و متأهلا میخوان جدا شن ؛دی توی این دنیا که آرزوهای یه سری واسه یه سری دیگه خاطره اس .. نمیشه به نتیجه ی مطلق رسید اونی که آلزایمر داره تلاش میکنه خوب شه! و اونی که حافظه اش بی رحمانه همه چی رو یادش میاره .. میخواد فراموشی بگیره .. و بدین سان نتیجه گیری مُلغاست.. توی تعابیر آثازاگرافوبیا .. ترس از فراموش شدن اومده.. وقتی بهش فکر میکنم .. میبینم منم از فراموش شدن میترسم.. حالا نه فوبیاطور! ولی بنظرم ترسناکه .. البته نه هر فراموش شدنی که اتفاقا یه جاهایی از تهه تهه تهه تههه قلبم میخوام فراموش بشم و یادم نیاره کسی .. اما واقعا دلم نمیخواد اون زمانی که برای هیچ وقت .. نبودم .. کلا به یاد یه نفر هم نیام! اونوقت دلم میگیره اصن کجا بود خونده بودم ... آدما دوبار میمیرن .. همونجایی که خونده بودم.. نوشته بود در ادامه که .. یه بار وقتی که علائم حیاتی شون میپره میمیرن .. یه بار وقتی که فراموش میشن .. ببین!! من واقعا دلم میخواد یه بار بمیرم .. !! 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .