Mariam ارسال شده در 28 مرداد، 2025 ارسال شده در 28 مرداد، 2025 آیههای اشک من تفسیر میشد، بد نبود دل اگر از غصه خوردن سیر میشد، بد نبود شورِ ماتم، دشتیِ غم، بغضهای اصفهان در بیاتِ تُرکِ شب، تحریر میشد، بد نبود من خرابم! گفتهام ساقی بریزد بادهای این خرابیها کمی تعمیر میشد، بد نبود! عقل من با عشق تو درگیر شد؛ دیوانهام عقل تو با عشق من، درگیر میشد، بد نبود چون غلافی کهنهام؛ تا کی نمردن... زندگی؟ قسمتم یک بوسهی شمشیر میشد، بد نبود خواب دیدم یوسفم اما زلیخا سیرتم خوابها روزی اگر تعبیر میشد، بد نبود عشق؛ این مجنون که لیلا را جنون آموختهست مثل یک دیوانه در زنجیر میشد، بد نبود تو نمیمانی... نه! میمانی... نمیمانی...اگر زودهایت، دیر ِدیر ِدیر میشد، بد نبود میروی؟ باشد! برو... اما بدان شاید اگر این «تو»، این «من»، «ما»ی عالمگیر میشد، بد نبود 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 مرداد، 2025 ارسال شده در 30 مرداد، 2025 در ۱۴۰۴/۳/۸ در 00:59، Mariam گفته است: آیههای اشک من تفسیر میشد، بد نبود دل اگر از غصه خوردن سیر میشد، بد نبود شورِ ماتم، دشتیِ غم، بغضهای اصفهان در بیاتِ تُرکِ شب، تحریر میشد، بد نبود من خرابم! گفتهام ساقی بریزد بادهای این خرابیها کمی تعمیر میشد، بد نبود! عقل من با عشق تو درگیر شد؛ دیوانهام عقل تو با عشق من، درگیر میشد، بد نبود چون غلافی کهنهام؛ تا کی نمردن... زندگی؟ قسمتم یک بوسهی شمشیر میشد، بد نبود خواب دیدم یوسفم اما زلیخا سیرتم خوابها روزی اگر تعبیر میشد، بد نبود عشق؛ این مجنون که لیلا را جنون آموختهست مثل یک دیوانه در زنجیر میشد، بد نبود تو نمیمانی... نه! میمانی... نمیمانی...اگر زودهایت، دیر ِدیر ِدیر میشد، بد نبود میروی؟ باشد! برو... اما بدان شاید اگر این «تو»، این «من»، «ما»ی عالمگیر میشد، بد نبود سه تا شعر عالی بود 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 30 مرداد، 2025 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2025 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سه تا شعر عالی بود سپاس از شما 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .