رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

امروزه سرمایه گذارانی اعم از حقیقی و حقوقی، با در اختیار گذاشتن سرمایه خود، فیلمی را تولید می کنند و این کار به اشتباه به جای تهیه کنندگی در صنعت سینما جا افتاده است. سرمایه گذاران هم از آنجایی که در این صنعت، هم تولید دارد هم فروش، آن را به مثابه ی سایر صنایع می دانند. برای سرمایه گذاران، سینما هم یک جور کسب و کار است، مانند دیگر بیزنس‌ها با این تفاوت که در صنعت سینما یک محصول تولید می شود و تماشاگران برای تماشای اثر، آن محصول را خریداری می کنند و سرمایه گذار، پولی را دریافت می کند.

سرمایه گذاری در صنعت سینما باعث شده است تا سرمایه گذاران در انتخاب بازیگران دخالت کنند و ترجیح می دهند از بازیگرانی استفاده کنند که آمار فروش فیلم در گیشه را بالا ببرند. جای هیچ تعجبی ندارد؛ چراکه سرمایه گذار در انتظار سود و منافع آن در آینده است و متاسفانه رخنه چنین تفکراتی باعث شده تا کیفیت فیلم های سینمایی افول پیدا کند.

ارسال شده در
4 ساعت قبل، رامین۴۳ گفته است:

امروزه سرمایه گذارانی اعم از حقیقی و حقوقی، با در اختیار گذاشتن سرمایه خود، فیلمی را تولید می کنند و این کار به اشتباه به جای تهیه کنندگی در صنعت سینما جا افتاده است. سرمایه گذاران هم از آنجایی که در این صنعت، هم تولید دارد هم فروش، آن را به مثابه ی سایر صنایع می دانند. برای سرمایه گذاران، سینما هم یک جور کسب و کار است، مانند دیگر بیزنس‌ها با این تفاوت که در صنعت سینما یک محصول تولید می شود و تماشاگران برای تماشای اثر، آن محصول را خریداری می کنند و سرمایه گذار، پولی را دریافت می کند.

سرمایه گذاری در صنعت سینما باعث شده است تا سرمایه گذاران در انتخاب بازیگران دخالت کنند و ترجیح می دهند از بازیگرانی استفاده کنند که آمار فروش فیلم در گیشه را بالا ببرند. جای هیچ تعجبی ندارد؛ چراکه سرمایه گذار در انتظار سود و منافع آن در آینده است و متاسفانه رخنه چنین تفکراتی باعث شده تا کیفیت فیلم های سینمایی افول پیدا کند.

سلام

باعث افتخار هست یکی از افراد اهل هنر سینما اینجا تشریف دارند

استاد استفاده میکنیم از پیام هاتون

البته به شخصه زیاد چیزی از هنر سینما اطلاعی ندارم که همراهی کنم

🙏

ارسال شده در

محبت شما رو میرسونه، به شخصه فکر میکنم که همه تنوانایی فهم و درک فیلم رو دارند. و باید کمی اصول رو یادآوری کنیم تا متوجه بشن نمونه مادر خدابیامورز من

به اموتصویری نشان دادم گفتم چقدر قشنگه بعد از چند وقت دیگه ایشون نظرشو بیان کرد 

و تاحدی جلو رفت که فیلم رو تحلیل میکرد و میگفت این فیلم این قسمتش مشکل داره

پس الفبا رو یادبگیریم تا بتونیم جمله و پاراگرف و کتاب بنویسیم.

ارسال شده در
2 ساعت قبل، رامین۴۳ گفته است:

محبت شما رو میرسونه، به شخصه فکر میکنم که همه تنوانایی فهم و درک فیلم رو دارند. و باید کمی اصول رو یادآوری کنیم تا متوجه بشن نمونه مادر خدابیامورز من

به اموتصویری نشان دادم گفتم چقدر قشنگه بعد از چند وقت دیگه ایشون نظرشو بیان کرد 

و تاحدی جلو رفت که فیلم رو تحلیل میکرد و میگفت این فیلم این قسمتش مشکل داره

پس الفبا رو یادبگیریم تا بتونیم جمله و پاراگرف و کتاب بنویسیم.

خدا روحش شاد کنه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...