Black white ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2025 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2025 گفتم: «بِدَوم تا تو همه فاصلهها را» تا زودتر از واقعه گویم گِلهها را چون آینه پیشِ تو نشستم که ببینی در من اثرِ سختترین زلزلهها را پُر نقشتر از فرشِ دلم بافتهای نیست از بس که گره زد به گره حوصلهها را ما تلخیِ نه گفتنمان را که چشیدیم وقت است بنوشیم از این پس بلهها را بگذار ببینیم بر این جغد نشسته یکبارِ دگر پر زدن چلچلهها را یکبار هم ای عشقِ من از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئلهها را... 1 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2025 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2025 17 دقیقه قبل، Black white گفته است: گفتم: «بِدَوم تا تو همه فاصلهها را» تا زودتر از واقعه گویم گِلهها را چون آینه پیشِ تو نشستم که ببینی در من اثرِ سختترین زلزلهها را پُر نقشتر از فرشِ دلم بافتهای نیست از بس که گره زد به گره حوصلهها را ما تلخیِ نه گفتنمان را که چشیدیم وقت است بنوشیم از این پس بلهها را بگذار ببینیم بر این جغد نشسته یکبارِ دگر پر زدن چلچلهها را یکبار هم ای عشقِ من از عقل میندیش بگذار که دل حل بکند مسئلهها را... لذت بخش 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2025 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2025 بله،قشنگه واقعن 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .