Black white ارسال شده در 3 آبان، 2024 ارسال شده در 3 آبان، 2024 غم چیره گشت، توبه چه خواهد زِ جانِ من؟ ساقی! کجاست شیشه ی من؟ استکانِ من؟ غم چیست؟ غم چه کرد؟ که دانست در جهان؟ من دانم و خدای من و استخوانِ من! چندان دلم شکسته که دیگر عجیب نیست، آید صدای شیشه اگر از دهانِ من! صد برگه ی سفید پسش داده ام ، بس است کِی خسته می شود فلک از امتحانِ من؟ ای مرگ! دشمنانِ مرا هیچ دیده ای؟ ای خیمه بسته دور و برِ دوستانِ من! هر ملتی به نامِ بزرگی ست سربلند وایا به حالِ ملتِ بی قهرمانِ من! 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 4 آبان، 2024 ارسال شده در 4 آبان، 2024 11 ساعت قبل، Black white گفته است: غم چیره گشت، توبه چه خواهد زِ جانِ من؟ ساقی! کجاست شیشه ی من؟ استکانِ من؟ غم چیست؟ غم چه کرد؟ که دانست در جهان؟ من دانم و خدای من و استخوانِ من! چندان دلم شکسته که دیگر عجیب نیست، آید صدای شیشه اگر از دهانِ من! صد برگه ی سفید پسش داده ام ، بس است کِی خسته می شود فلک از امتحانِ من؟ ای مرگ! دشمنانِ مرا هیچ دیده ای؟ ای خیمه بسته دور و برِ دوستانِ من! هر ملتی به نامِ بزرگی ست سربلند وایا به حالِ ملتِ بی قهرمانِ من! چندان دلم شکسته که دیگر عجیب نیست آید صدای شیشه اگر از دهان من... 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 4 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2024 صد برگه سفید پسش داده ام،بس است کی خسته میشود فلک از امتحان من...((: 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .