Black white ارسال شده در 23 مهر، 2024 ارسال شده در 23 مهر، 2024 آدم نمیداند در درون قلب دیگران چه میگذرد. وقتی كسی میگوید «دوستت دارم!» مشخص نیست كه چرا و چگونه دوستت دارد .دلیل به وجود آمدن این حس كه او دوست داشتن فرض كرده ، كدام خصوصیت توست. و خود این حس در قلب او چقدر با چیزی كه تو «دوست داشتن» قلمداد می كنی متفاوت است... یادم میآید بچه بودم (شش-هفت ساله) یك نقاشی ساده از دو تا بچه (یك دختر، یك پسر) كه داشتند با هم حرف می زدند توی یکی از کتابای خواهر بزرگترم دیدم! دختر به پسر گفته بود: «من ماهی خیلی دوست دارم!» و توی ابر فكر بالای كّله اش، یك ماهی قرمز داشت توی تُنگ شنا می كرد... بعد پسر گفته بود: «من هم همینطور!» و توی كلهی او یك ماهی بود كه داشت توی ماهیتابه جلزو ولز میكرد! یادم میآید تا مدتها هر وقت میخواستم بگویم فلان چیز را "دوست دارم" به تته پته می افتادم كه حالا نوع دوست داشتنم را چطور توضیح بدهم تا اشتباه نشود! تا همین امروز هم فكر میكنم به هر كس گفته ام «دوستت دارم!» نفهمیده چطوری دوستش داشته ام ، و اگر كسی جایی پیدا شده كه خیال کرده مرا دوست دارد در نهایت به شیوهی خودش دوست داشته..؛) سیمین بهبهانی 4 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 25 مهر، 2024 ارسال شده در 25 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۵/۲ در 07:56، Black white گفته است: آدم نمیداند در درون قلب دیگران چه میگذرد. وقتی كسی میگوید «دوستت دارم!» مشخص نیست كه چرا و چگونه دوستت دارد .دلیل به وجود آمدن این حس كه او دوست داشتن فرض كرده ، كدام خصوصیت توست. و خود این حس در قلب او چقدر با چیزی كه تو «دوست داشتن» قلمداد می كنی متفاوت است... یادم میآید بچه بودم (شش-هفت ساله) یك نقاشی ساده از دو تا بچه (یك دختر، یك پسر) كه داشتند با هم حرف می زدند توی یکی از کتابای خواهر بزرگترم دیدم! دختر به پسر گفته بود: «من ماهی خیلی دوست دارم!» و توی ابر فكر بالای كّله اش، یك ماهی قرمز داشت توی تُنگ شنا می كرد... بعد پسر گفته بود: «من هم همینطور!» و توی كلهی او یك ماهی بود كه داشت توی ماهیتابه جلزو ولز میكرد! یادم میآید تا مدتها هر وقت میخواستم بگویم فلان چیز را "دوست دارم" به تته پته می افتادم كه حالا نوع دوست داشتنم را چطور توضیح بدهم تا اشتباه نشود! تا همین امروز هم فكر میكنم به هر كس گفته ام «دوستت دارم!» نفهمیده چطوری دوستش داشته ام ، و اگر كسی جایی پیدا شده كه خیال کرده مرا دوست دارد در نهایت به شیوهی خودش دوست داشته..؛) سیمین بهبهانی 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 25 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2024 3 ساعت قبل، poone banoo گفته است: 🩵 نقل قول
Black white ارسال شده در 25 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2024 وقتی که زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست # فروغ فرخزاد 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 4 آبان، 2024 ارسال شده در 4 آبان، 2024 در ۱۴۰۳/۵/۴ در 19:31، Black white گفته است: وقتی که زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست # فروغ فرخزاد میدونم منظورت من بودم 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 4 آبان، 2024 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2024 4 ساعت قبل، poone banoo گفته است: میدونم منظورت من بودم قطعا قطعا قطعا،،،از همونایی که مثل هیچ کس نیستند...🩵 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 4 آبان، 2024 ارسال شده در 4 آبان، 2024 36 دقیقه قبل، Black white گفته است: قطعا قطعا قطعا،،،از همونایی که مثل هیچ کس نیستند...🩵 ای جانم..رفییییققق 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .