Black white ارسال شده در 17 مهر، 2024 ارسال شده در 17 مهر، 2024 پنج وارونه چه معنا دارد ؟ خواهر کوچکم این را پرسید! من به او خندیدم. کمی آزرده و حیرت زده گفت : روی دیوار و درختان دیدم باز هم خندیدم ! گفت دیروز خودم دیدم پسر همسایه پنچ وارونه به مینو می داد آنقدر خنده برم داشت که طفلک ترسید بغلش کردم و بوسیدمش و با خود گفتم بعدها وقتی غم ، سقف کوتاه دلت را خم کرد بی گمان می فهمی پنج وارونه چه معنا دارد... 3 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 19 مهر، 2024 ارسال شده در 19 مهر، 2024 در ۱۴۰۳/۴/۲۸ در 01:37، Black white گفته است: پنج وارونه چه معنا دارد ؟ خواهر کوچکم این را پرسید! من به او خندیدم. کمی آزرده و حیرت زده گفت : روی دیوار و درختان دیدم باز هم خندیدم ! گفت دیروز خودم دیدم پسر همسایه پنچ وارونه به مینو می داد آنقدر خنده برم داشت که طفلک ترسید بغلش کردم و بوسیدمش و با خود گفتم بعدها وقتی غم ، سقف کوتاه دلت را خم کرد بی گمان می فهمی پنج وارونه چه معنا دارد... 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 20 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2024 21 ساعت قبل، Topaz گفته است: نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .