Black white ارسال شده در 10 مهر، 2024 ارسال شده در 10 مهر، 2024 اشک ها آهسته می لغزند بر رخسار زردم آرزو دارم روم جایی که دیگر بر نگردم شاه مرغان چمن بودم ولی چون بوم بیدل ناله ای گر داشتم در گوشه ی ویرانه کردم روز و شب ها رهسپر گشتند و افزودند دائم شام ها داغی به داغم،روزها دردی به دردم عهد کردم این پریشانی دگر با کس نگویم گفت آخر با تو دردم اشک گرم و آه سردم می روی و می روم پیمانه گیرم تا ندانم من که بودم؟ یا چه بودم؟ یا چه هستم؟ یا چه کردم؟ 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 10 مهر، 2024 ارسال شده در 10 مهر، 2024 (ویرایش شده) با شاعر محترم که کاری نداریم.. البته که قشنگ سروده ولی داستان شما فرق داره.. اینجاست که شاعر میگه: من که اصرار ندارم، تو خودت مختاری یا بمان، یا ک نرو، یا نگهت میدارم!.. حالا خود دانی ویرایش شده 10 مهر، 2024 توسط poone banoo 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 10 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2024 4 ساعت قبل، poone banoo گفته است: با شاعر محترم که کاری نداریم.. البته که قشنگ سروده ولی داستان شما فرق داره.. اینجاست که شاعر میگه: من که اصرار ندارم، تو خودت مختاری یا بمان، یا ک نرو، یا نگهت میدارم!.. حالا خود دانی یا بمان،یا ک نرو،یا نگهت میدارم...عاشق دموکراسیش شدم ک 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .