حسین138 ارسال شده در 4 مهر، 2024 ارسال شده در 4 مهر، 2024 پرسید فرق بین دوست و رفیق، گفتم دوست فقط یڪ آشناست، یڪ همڪار، یڪ همڪلاسے، حتے یڪ همسایہ گاهے یڪ همسفر، شاید حتے یڪ همراہ، یڪ همراہ از سرڪوچہ تا دم خانه مثلا، دوستے یڪ آشنایے ست ڪہ با یڪ سلام شروع مے شود گاهے خداحافظے نگفتہ تمام مے شود. یڪ اشتباہ از دوست بیگانہ مے سازد اما رفاقت ریشہ دارد بہ روز و ماہ و سال نیست، گاهے در یڪ آن، یڪ لحظہ ریشہ مے دواند، مے رود تا مغز استخوانت، توے تمام جانت، دلت را قرص مے ڪند رفیق بہ بودنش، بہ ماندنش، بہ رفاقتش، دوبارہ پرسید فرقش؟! گفتم بہ هر ڪس نمے گویے رفیق، رفیق یڪ جورے آرام جان است، قرار است، دنیا دنیا، دریا دریا هم ڪہ فاصلہ باشد از این قارہ تا آن قارہ رفیق رفیق مے ماند ڪہ براے رفاقت نیازے بہ شباهت نیست.... . 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 4 مهر، 2024 ارسال شده در 4 مهر، 2024 7 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: پرسید فرق بین دوست و رفیق، گفتم دوست فقط یڪ آشناست، یڪ همڪار، یڪ همڪلاسے، حتے یڪ همسایہ گاهے یڪ همسفر، شاید حتے یڪ همراہ، یڪ همراہ از سرڪوچہ تا دم خانه مثلا، دوستے یڪ آشنایے ست ڪہ با یڪ سلام شروع مے شود گاهے خداحافظے نگفتہ تمام مے شود. یڪ اشتباہ از دوست بیگانہ مے سازد اما رفاقت ریشہ دارد بہ روز و ماہ و سال نیست، گاهے در یڪ آن، یڪ لحظہ ریشہ مے دواند، مے رود تا مغز استخوانت، توے تمام جانت، دلت را قرص مے ڪند رفیق بہ بودنش، بہ ماندنش، بہ رفاقتش، دوبارہ پرسید فرقش؟! گفتم بہ هر ڪس نمے گویے رفیق، رفیق یڪ جورے آرام جان است، قرار است، دنیا دنیا، دریا دریا هم ڪہ فاصلہ باشد از این قارہ تا آن قارہ رفیق رفیق مے ماند ڪہ براے رفاقت نیازے بہ شباهت نیست.... . چه قشنگ...ان شالله گرم باشه همه دلها به وجود رفیقشون ... 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2024 هم اکنون، Black white گفته است: چه قشنگ...ان شالله گرم باشه همه دلها به وجود رفیقشون ... زنده ام با اسم رفیق 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .