Black white ارسال شده در 1 مهر، 2024 ارسال شده در 1 مهر، 2024 (ویرایش شده) با یک نظر گشودی و بستی کتاب را گفتی مبارک است؛بیاور شراب را.... گفتم: تو نیز مثل من از خویش خسته ای؟ پلکی بهم زدی و گرفتم جواب را بگذار با محاسبه ی حال و روز خویش آسان کنیم زحمت روز حساب را آوخ که ترس و واهمهٔ روز واپسین از چشم مردمان نگرفته ست خواب را آیینه را ببخش که با راست گویی اش آزرده کرد خاطر عالی جناب را از بس که خلق پشت نقاب ایستاده اند باور نمی کنند من بی نقاب را خفاش های قلعهٔ تاریک ذهن شهر بهتر که آرزو نکنند آفتاب را روزی یکی از این همه مظلوم در زمین می افکند به گردن ظالم طناب را... ویرایش شده 1 مهر، 2024 توسط Black white 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 12 ساعت قبل، Black white گفته است: با یک نظر گشودی و بستی کتاب را گفتی مبارک است؛بیاور شراب را.... گفتم: تو نیز مثل من از خویش خسته ای؟ پلکی بهم زدی و گرفتم جواب را بگذار با محاسبه ی حال و روز خویش آسان کنیم زحمت روز حساب را آوخ که ترس و واهمهٔ روز واپسین از چشم مردمان نگرفته ست خواب را آیینه را ببخش که با راست گویی اش آزرده کرد خاطر عالی جناب را از بس که خلق پشت نقاب ایستاده اند باور نمی کنند من بی نقاب را خفاش های قلعهٔ تاریک ذهن شهر بهتر که آرزو نکنند آفتاب را روزی یکی از این همه مظلوم در زمین می افکند به گردن ظالم طناب را... سلام از کی هست شعر؟ 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 2 مهر، 2024 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2024 5 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام از کی هست شعر؟ سلام...فاضل نظری 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 مهر، 2024 ارسال شده در 2 مهر، 2024 41 دقیقه قبل، Black white گفته است: سلام...فاضل نظری خوندم چندتا از شعرا ش 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .