Black white ارسال شده در 21 مرداد، 2024 ارسال شده در 21 مرداد، 2024 دستتو بگیر،،پناه خودت باش... تکیه کن به خلوتی ،سکوت و تاریکی شب... چشمانت را سبک کن... پناهنده قلب شکسته ت باش... جوانه میزند بذر آرامش در این سرزمین... براستی دوستم مشت بسته تو ،فقط رو به نگاه خودت باز کن... 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 22 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2024 چه کاری من به کار دیگری دارم... فقـط در خلـوت ِ خـود گفتــگـو کردم... و در خود من خودم را جستجو کردم... ندیـدم در کســی عیبــی؛ اگـر دیـدم... بـه او گفتــم و حفـظ ِ آبــــرو کردم... چه کاری من به کارِ دیگری دارم؟!... که عیب ِ هر کسی را من رفو کردم... دخالـت در امـور ِ دیگـری هـرگـز... و هـر حرفــی زدم حتــا اتـو کردم... قضاوت نیز چون غیبـت خطا باشد... که تنها خویشتن را زیر و رو کردم... از این بابت همیشه حال خوش دارم... و دستـم را بـرای هـر کـه رو کردم... به هر چیزی که رغبت داشتم آن را.... بـرای ِ دیگــری هـم آرزو کردم... حصولِ هرچه آسان است با این شرط... ☆بـه ایـن اندیشـه من همـواره خـو کردم☆ 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 22 مرداد، 2024 ارسال شده در 22 مرداد، 2024 15 دقیقه قبل، Black white گفته است: چه کاری من به کار دیگری دارم... فقـط در خلـوت ِ خـود گفتــگـو کردم... و در خود من خودم را جستجو کردم... ندیـدم در کســی عیبــی؛ اگـر دیـدم... بـه او گفتــم و حفـظ ِ آبــــرو کردم... چه کاری من به کارِ دیگری دارم؟!... که عیب ِ هر کسی را من رفو کردم... دخالـت در امـور ِ دیگـری هـرگـز... و هـر حرفــی زدم حتــا اتـو کردم... قضاوت نیز چون غیبـت خطا باشد... که تنها خویشتن را زیر و رو کردم... از این بابت همیشه حال خوش دارم... و دستـم را بـرای هـر کـه رو کردم... به هر چیزی که رغبت داشتم آن را.... بـرای ِ دیگــری هـم آرزو کردم... حصولِ هرچه آسان است با این شرط... ☆بـه ایـن اندیشـه من همـواره خـو کردم☆ بسیار عالی 1 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 23 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2024 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: بسیار عالی 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 23 مرداد، 2024 ارسال شده در 23 مرداد، 2024 در ۱۴۰۳/۳/۲ در 23:19، Black white گفته است: چه کاری من به کار دیگری دارم... فقـط در خلـوت ِ خـود گفتــگـو کردم... و در خود من خودم را جستجو کردم... ندیـدم در کســی عیبــی؛ اگـر دیـدم... بـه او گفتــم و حفـظ ِ آبــــرو کردم... چه کاری من به کارِ دیگری دارم؟!... که عیب ِ هر کسی را من رفو کردم... دخالـت در امـور ِ دیگـری هـرگـز... و هـر حرفــی زدم حتــا اتـو کردم... قضاوت نیز چون غیبـت خطا باشد... که تنها خویشتن را زیر و رو کردم... از این بابت همیشه حال خوش دارم... و دستـم را بـرای هـر کـه رو کردم... به هر چیزی که رغبت داشتم آن را.... بـرای ِ دیگــری هـم آرزو کردم... حصولِ هرچه آسان است با این شرط... ☆بـه ایـن اندیشـه من همـواره خـو کردم☆ احسنت 1 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 24 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2024 6 ساعت قبل، Topaz گفته است: احسنت 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .