حسین138 ارسال شده در 5 مرداد، 2024 ارسال شده در 5 مرداد، 2024 آزرده ام از دست تو قربانی شکست تو تا کی فریبم میدهی احسنت.ناز شست تو تو ان ک هستی .نیستی در ارزوی چیستی عاجز شدم از درک تو اخر بگو تو کیستی هر چه صدایت می کنم درد آشنایت میکنم بازم اسیر محنتی دیگر رهایت میکنم جام دلم لبریز شد رخساره ام پاییز شد سرمایه ی عمر گران شعر ملال انگیز شد .... پس کی ب گوشت میرسد اه دل رسوای من یارب.تو یاری کن مرا یا غم گساری کن مرا راکد نمانم در خودم چون اب.جاری کن مرا سیمین پاکی 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 5 مرداد، 2024 ارسال شده در 5 مرداد، 2024 33 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: آزرده ام از دست تو قربانی شکست تو تا کی فریبم میدهی احسنت.ناز شست تو تو ان ک هستی .نیستی در ارزوی چیستی عاجز شدم از درک تو اخر بگو تو کیستی هر چه صدایت می کنم درد آشنایت میکنم بازم اسیر محنتی دیگر رهایت میکنم جام دلم لبریز شد رخساره ام پاییز شد سرمایه ی عمر گران شعر ملال انگیز شد .... پس کی ب گوشت میرسد اه دل رسوای من یارب.تو یاری کن مرا یا غم گساری کن مرا راکد نمانم در خودم چون اب.جاری کن مرا سیمین پاکی عالی بود ممنون️ 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 مرداد، 2024 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2024 هم اکنون، numb گفته است: عالی بود ممنون️ طلا طلا🎗 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .