حسین138 ارسال شده در 8 فروردین، 2024 ارسال شده در 8 فروردین، 2024 شده دلتنگ کسی باشی و یادت نکند تا سحر لَنگ کسی باشی و یادت نکند همه شب مرغِ غزلخوان خیالش بشوی چو شباهنگ کسی باشی و یادت نکند خیره در ساعتِ پیرِ تنِ دیوار شوی دیده آونگ کسی باشی و یادت نکند شده جز کوک لبش زخمه به سازت نزنی نت آهنگ کسی باشی و یادت نکند شده حجارِ دلِ سنگی شیرین بشوی تیشه بر سنگ کسی باشی و یادت نکند قبله ات باشد با او بکنی راز و نیاز گوش به زنگ کسی باشی و یادت نکند شده در شعر به نامش برسی تَب بکنی قافیه هَنگ کسی باشی و یادت نکند شده شیدای غزل باشد و سر مست شود باده و بَنگ کسی باشی و یادت نکند گُل بشکفته یِ در خاطرِ دیوانه ی من شده ..دلتنگ.. کسی باشی و یادت نکند 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 8 فروردین، 2024 ارسال شده در 8 فروردین، 2024 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: شده دلتنگ کسی باشی و یادت نکند تا سحر لَنگ کسی باشی و یادت نکند همه شب مرغِ غزلخوان خیالش بشوی چو شباهنگ کسی باشی و یادت نکند خیره در ساعتِ پیرِ تنِ دیوار شوی دیده آونگ کسی باشی و یادت نکند شده جز کوک لبش زخمه به سازت نزنی نت آهنگ کسی باشی و یادت نکند شده حجارِ دلِ سنگی شیرین بشوی تیشه بر سنگ کسی باشی و یادت نکند قبله ات باشد با او بکنی راز و نیاز گوش به زنگ کسی باشی و یادت نکند شده در شعر به نامش برسی تَب بکنی قافیه هَنگ کسی باشی و یادت نکند شده شیدای غزل باشد و سر مست شود باده و بَنگ کسی باشی و یادت نکند گُل بشکفته یِ در خاطرِ دیوانه ی من شده ..دلتنگ.. کسی باشی و یادت نکند بله شده 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 فروردین، 2024 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2024 16 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: بله شده خدا برات خوش بخواد 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 8 فروردین، 2024 ارسال شده در 8 فروردین، 2024 9 ساعت قبل، حسین138 گفته است: شده دلتنگ کسی باشی و یادت نکند تا سحر لَنگ کسی باشی و یادت نکند همه شب مرغِ غزلخوان خیالش بشوی چو شباهنگ کسی باشی و یادت نکند خیره در ساعتِ پیرِ تنِ دیوار شوی دیده آونگ کسی باشی و یادت نکند شده جز کوک لبش زخمه به سازت نزنی نت آهنگ کسی باشی و یادت نکند شده حجارِ دلِ سنگی شیرین بشوی تیشه بر سنگ کسی باشی و یادت نکند قبله ات باشد با او بکنی راز و نیاز گوش به زنگ کسی باشی و یادت نکند شده در شعر به نامش برسی تَب بکنی قافیه هَنگ کسی باشی و یادت نکند شده شیدای غزل باشد و سر مست شود باده و بَنگ کسی باشی و یادت نکند گُل بشکفته یِ در خاطرِ دیوانه ی من شده ..دلتنگ.. کسی باشی و یادت نکند ... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .