حسین138 ارسال شده در 4 فروردین، 2024 ارسال شده در 4 فروردین، 2024 دل به هرکس میسپارم بـا دلم بد میکند در جواب خوبی ام او ظلم بی حد میکند دل به هرکس میسپارم میزند زخم زبان دربروی خنده ها را با غم اش سد میکند در جوانی پیر گشتن اتفاقی ساده نیست پهلوان را غصه ها آری کمان قد میکند زخم از بیگانه خوردن صد برابربهتراست دشمنی هـا با دلم آنـکه نبـاید میکند بس جفا دیدم من از ایـن روزگار لعنتی زندگی با قلب من هرآنچه خواهد میکند دل حریف طعنه های مردم بی درد نیست عشق را این سینه ی سوزان من رد میکند در غزل غوغا کند با سوز دل سنگ صبور غصه های من مـرا آخـر زبانزد میکند 2 نقل قول
Mariam ارسال شده در 4 فروردین، 2024 ارسال شده در 4 فروردین، 2024 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: دل به هرکس میسپارم بـا دلم بد میکند در جواب خوبی ام او ظلم بی حد میکند دل به هرکس میسپارم میزند زخم زبان دربروی خنده ها را با غم اش سد میکند در جوانی پیر گشتن اتفاقی ساده نیست پهلوان را غصه ها آری کمان قد میکند زخم از بیگانه خوردن صد برابربهتراست دشمنی هـا با دلم آنـکه نبـاید میکند بس جفا دیدم من از ایـن روزگار لعنتی زندگی با قلب من هرآنچه خواهد میکند دل حریف طعنه های مردم بی درد نیست عشق را این سینه ی سوزان من رد میکند در غزل غوغا کند با سوز دل سنگ صبور غصه های من مـرا آخـر زبانزد میکند حرف دل 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 فروردین، 2024 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2024 18 ساعت قبل، numb گفته است: حرف دل 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .