حسین138 ارسال شده در 19 اسفند، 2023 ارسال شده در 19 اسفند، 2023 ای مرا آزرده از خود ! گر پشیمانی بیا نغمههای ناموافق گر نمیخوانی بیا تا که سر پیچیدی از راه وفا ، گفتم برو جز وفا اکنون اگر راهی نمیدانی بیا یک نفس با من نبودی مهربان ای سنگدل ! زآن همه نامهربانی گر پشیمانی بیا تاب رنجوری ندارم ؛ در پی رنجم مباش گر نمیخواهی که جانم را برنجانی بیا خود تو دانی دردها بر جان من بگذاشتی تا نفس دارم اگر در فکر درمانی بیا دشمن جانم تو بودی ، درد پنهانم ز توست با همه این شکوهها گر راحتِ جانی بیا 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 20 اسفند، 2023 ارسال شده در 20 اسفند، 2023 12 ساعت قبل، حسین138 گفته است: ای مرا آزرده از خود ! گر پشیمانی بیا نغمههای ناموافق گر نمیخوانی بیا تا که سر پیچیدی از راه وفا ، گفتم برو جز وفا اکنون اگر راهی نمیدانی بیا یک نفس با من نبودی مهربان ای سنگدل ! زآن همه نامهربانی گر پشیمانی بیا تاب رنجوری ندارم ؛ در پی رنجم مباش گر نمیخواهی که جانم را برنجانی بیا خود تو دانی دردها بر جان من بگذاشتی تا نفس دارم اگر در فکر درمانی بیا دشمن جانم تو بودی ، درد پنهانم ز توست با همه این شکوهها گر راحتِ جانی بیا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .