حسین138 ارسال شده در 1 اسفند، 2023 ارسال شده در 1 اسفند، 2023 مردی با لباس و کفشهای گرانقیمت به دیواری خیره شده بود و میگریست. نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم , نوشته شده بود . این هم میگذرد! علت اش را پرسیدم گفت! این دست خط من است که چندین سال پیش در این نقطه هیزم میفروختم..... حال صاحب چندین کار خانه ام . پرسیدم, پس چرا دوباره اینجا برگشتی؟ گفت آمدم تا باز بنویسم: این هم میگذرد. 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 2 اسفند، 2023 ارسال شده در 2 اسفند، 2023 9 ساعت قبل، حسین138 گفته است: مردی با لباس و کفشهای گرانقیمت به دیواری خیره شده بود و میگریست. نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم , نوشته شده بود . این هم میگذرد! علت اش را پرسیدم گفت! این دست خط من است که چندین سال پیش در این نقطه هیزم میفروختم..... حال صاحب چندین کار خانه ام . پرسیدم, پس چرا دوباره اینجا برگشتی؟ گفت آمدم تا باز بنویسم: این هم میگذرد. این نیز بگذرد 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 اسفند، 2023 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2023 8 ساعت قبل، Topaz گفته است: این نیز بگذرد صد در صد نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .