SARGOL ارسال شده در 14 آبان، 2022 ارسال شده در 14 آبان، 2022 اهنگ قدم قدم مهدی احمدوند https://uupload.ir/view/mehdi_ahmadvand_ghadam_ghadam_(320)_2bwq.mp3/ من با همه شرط بستم تا تهشم هستم که مال من باشی و نه نری بدی یه کاری دستم همیشه دلتنگت تو با یه لبخندت یه جوری چسبیدی به دل ـخه دیگه نمیشه کندت ━━━━➳ن❀✿❀༺➳━━━━ بهترین آهنگ عمرم نفس نفس توئه دلم رو عشق تو قفله کلیدش دست توئه کلید درای قلبتو امشب بدش به من بارونم اگه بباره که میشه بهشت من ━━━━➳ن❀✿❀༺➳━━━━ عشق یعنی نفس نفس برای دیدار عشق یعنی با فکر یار همیشه بیدار عشق یعنی قدم قدم همش تو بارون عشق یعنی روزات شبات با دنیا وارون ━━━━➳ن❀✿❀༺➳━━━━ من و تو و یه جای دور یه جایی از مردم به دور یه جایی که گوشیامون آنتن نده اصلا یه صعب العبور یه جایی که بگن چه بد دیدم بدون من چقدر من و تورو کسی باهم هیچوقت ندید بذار ببینن از این به بعد ━━━━➳ن❀✿❀༺➳━━━━ عشق یعنی نفس نفس برای دیدار عشق یعنی با فکر یار همیشه بیدار عشق یعنی قدم قدم همش تو بارون عشق یعنی روزات شبات با دنیا وارون ━━━━➳ن❀✿❀༺➳━━━━ عشق که منطق نباید باشه کنارش عشق یعنی روزا خیالش شبا خوابش ━━━━➳ن❀✿❀༺➳━━━━ عشق یعنی نفس نفس برای دیدار عشق یعنی با فکر یار همیشه بیدار عشق یعنی قدم قدم همش تو بارون عشق یعنی روزات شبات با دنیا وارون 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .