دل آرام ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۲۵ در 12:37، Lotus گفته است: منم خوشحال بودم از مدرسه نرفتنم اما چن سال ک گذشت دیدم چقدر تنها شدم دیگ خیلی وقته صدای قهقه خودمو نشنیدم مدرسه سخت بود درست اما زنگ تفریح هاش می ارزید ب سختی هاش از ته دل کنار هم کلاسی هام میخندیدم از وقتی تموم شده دیگ صدای قهقه مو نشنیدم 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 25 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2023 19 ساعت قبل، دل آرام گفته است: منم خوشحال بودم از مدرسه نرفتنم اما چن سال ک گذشت دیدم چقدر تنها شدم دیگ خیلی وقته صدای قهقه خودمو نشنیدم مدرسه سخت بود درست اما زنگ تفریح هاش می ارزید ب سختی هاش از ته دل کنار هم کلاسی هام میخندیدم از وقتی تموم شده دیگ صدای قهقه مو نشنیدم میدونی من یه حس دوگانه دارم متنفر بودم از سر صبح بیدار شدناش ولی دلتنگ میشم واسه اون دوستیهای ساده و بی غل و غش... الهی عزیزمامیدوارم بازم مث همون روزا از ته دلت بخندی و پایدار باشه شادیت همیشه نقل قول
دل آرام ارسال شده در 25 آذر، 2023 ارسال شده در 25 آذر، 2023 2 ساعت قبل، Lotus گفته است: میدونی من یه حس دوگانه دارم متنفر بودم از سر صبح بیدار شدناش ولی دلتنگ میشم واسه اون دوستیهای ساده و بی غل و غش... الهی عزیزمامیدوارم بازم مث همون روزا از ته دلت بخندی و پایدار باشه شادیت همیشه فدای شما بانوی زیبا سپاسگزارم❤ 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 25 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2023 30 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: فدای شما بانوی زیبا سپاسگزارم❤ نشی عزیزم ...خواهش گلم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .