Lotus ارسال شده در 13 آذر، 2023 ارسال شده در 13 آذر، 2023 حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده♩♫ حال و هوای من تا برنگردی برنمیگرده وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره♩♫ هرجا برم فکرت حتی یه شب تنهام نمیذاره حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده♩♫ حال و هوای من تا برنگردی برنمیگرده وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره♩♫ هرجا برم فکرت حتی یه شب تنهام نمیذاره حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم ┤─── وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس می کنم هوا کمه♩♫ هر جا برم دورم هر جا بری دوری غربت تموم عالمه وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه♩♫ دنیا بدون تو زندونه بی دره بغضه که گریه میشه یک سره حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس می کنم هوا کمه♩♫ هر جا برم دورم هر جا بری دوری غربت تموم عالمه وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه♩♫ دنیا بدون تو زندونه بی دره بغضه که گریه میشه یک سره حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم 2 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 13 آذر، 2023 ارسال شده در 13 آذر، 2023 23 دقیقه قبل، Lotus گفته است: حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده♩♫ حال و هوای من تا برنگردی برنمیگرده وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره♩♫ هرجا برم فکرت حتی یه شب تنهام نمیذاره حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده♩♫ حال و هوای من تا برنگردی برنمیگرده وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره♩♫ هرجا برم فکرت حتی یه شب تنهام نمیذاره حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم ┤─── وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس می کنم هوا کمه♩♫ هر جا برم دورم هر جا بری دوری غربت تموم عالمه وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه♩♫ دنیا بدون تو زندونه بی دره بغضه که گریه میشه یک سره حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس می کنم هوا کمه♩♫ هر جا برم دورم هر جا بری دوری غربت تموم عالمه وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه♩♫ دنیا بدون تو زندونه بی دره بغضه که گریه میشه یک سره حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♩♫ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♩♫ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم عالی عزیزم❤ 1 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 13 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2023 4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: عالی عزیزم❤ فدات قشنگم 1 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 13 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2023 2 ساعت قبل، Secret گفته است: 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 13 آذر، 2023 ارسال شده در 13 آذر، 2023 ۱ ساعت قبل، Lotus گفته است: فدات قشنگم خدا نکن عزیزکم❤ 1 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 14 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2023 17 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: خدا نکن عزیزکم❤ 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .