حسین138 ارسال شده در 12 آذر، 2023 ارسال شده در 12 آذر، 2023 خدايا یادم بده آنقدر مشغول عیبهای خودم باشم که عیب های دیگران رانبینم... یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم... یادم بده بدی دیدم"ببخشم" ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه... یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم... یادم بده اگر سخت بگیرم "سخت میبینم"... یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم... یادم بده چشمانم را روی بدیهاو تلخیها ببندم چرا که چشمان زیبا، بیشک زیبا مى بيند همه دنيا را. 1 5 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 12 آذر، 2023 ارسال شده در 12 آذر، 2023 2 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خدايا یادم بده آنقدر مشغول عیبهای خودم باشم که عیب های دیگران رانبینم... یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم... یادم بده بدی دیدم"ببخشم" ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه... یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم... یادم بده اگر سخت بگیرم "سخت میبینم"... یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم... یادم بده چشمانم را روی بدیهاو تلخیها ببندم چرا که چشمان زیبا، بیشک زیبا مى بيند همه دنيا را. ای کاش همه آدما با آدمی مثل خودشون رو به رو میشدن.هر کسی ی آدمی مثل خودش سر راهش قرار میگرفت،شاید اینطوری کسی ضربه نمیخورد.ادم خوب با آدم خوب مواجه میشد،آدم بد با آدم بد.هرکسی با آدمی مثل خودش سازگار تر.شاید اینطوری دلی نمیشکست. 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 12 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: ای کاش همه آدما با آدمی مثل خودشون رو به رو میشدن.هر کسی ی آدمی مثل خودش سر راهش قرار میگرفت،شاید اینطوری کسی ضربه نمیخورد.ادم خوب با آدم خوب مواجه میشد،آدم بد با آدم بد.هرکسی با آدمی مثل خودش سازگار تر.شاید اینطوری دلی نمیشکست. نیلو هر کاری میکنم دستم برا نوشتن نمیره فقط اینو بدون جملتو خوب خوب درک میکنم امری نداری من چند روز دارم میرم مشهد 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 12 آذر، 2023 ارسال شده در 12 آذر، 2023 1 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: نیلو هر کاری میکنم دستم برا نوشتن نمیره فقط اینو بدون جملتو خوب خوب درک میکنم امری نداری من چند روز دارم میرم مشهد خوبه که میفهمی... چه خـوب کـه میری...التـماس دعـا،حتمـا رفتی منم دعـا کن.منم بطلب برم مشهد، 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 12 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: خوبه که میفهمی... چه خـوب کـه میری...التـماس دعـا،حتمـا رفتی منم دعـا کن.منم بطلب برم مشهد، کی بهتر از شمو، جلو سقا خونه اسمال طلا برات دعا میکنم شب بخیر 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 12 آذر، 2023 ارسال شده در 12 آذر، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: کی بهتر از شمو، جلو سقا خونه اسمال طلا برات دعا میکنم شب بخیر ممنون از محبتت .شب توام بخیر باشه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .