Aylin ارسال شده در 14 آبان، 2022 ارسال شده در 14 آبان، 2022 من میدانستم نومیدی هست٬ اما نمیدانستم یعنی چه. من هم مثل همه خیال میکردم که نومیدی بیماری روح است. اما نه٬ بدن زجر میکشد. پوست تنم درد میکند٬ سینهام٬ دست و پایم. سرم خالی است و دلم بهم میخورد. و از همه بدتر این طعمی است که در دهنم است. نه خون است٬ نه مرگ٬ نه تب٬ اما همهٔ اینها باهم کافی است زبانم را تکان بدهم تا دنیا سیاه بشود و از همهٔ موجودات نفرت کنم. چه سخت است٬ چه تلخ است انسان بودن! کالیگولا - آلبر کامو I knew that men could be in despair, but I was ignorant of what that word meant. Like everyone else I believed that it was an illness of the soul. But no, it’s the body that suffers. My skin gives me pain, my lungs, my limbs. I have an empty head and churning stomach. And the most frightful is this taste in my mouth. Neither blood, nor death, nor fever, but all those at the same time. Suffice it to say that I stir my tongue so that everything becomes black again and still the creatures clash with me. How hard it is, how bitter it is to become a man. Caligula - Albert Camus نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .