نیلوفرآبی ارسال شده در 16 آبان، 2023 ارسال شده در 16 آبان، 2023 از اون روزی که با سختی دلم این عشقو پیداش کرد چشات با سادگیم ، هر کاری دوست داشت کرد دوباره حال من بد میشه و دلتنگیام بدتر دوباره قصه رو تکراره و طی میشه تا آخر چقدر خوب یادمه وقتی که می گفتی ازت سیرم دلم می خواست تو اون لحظه تو رو بغل بگیرم کنارم باشی و بازم بگی تنهات نمیذارم دروغات خیلی شیرین بود که می گفتی دوست دارم با اینکه هر دقیقه از تو و عشق تو بیزارم برام مثل نفس میمونی و بازم دوست دارم 1 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: از اون روزی که با سختی دلم این عشقو پیداش کرد چشات با سادگیم ، هر کاری دوست داشت کرد دوباره حال من بد میشه و دلتنگیام بدتر دوباره قصه رو تکراره و طی میشه تا آخر چقدر خوب یادمه وقتی که می گفتی ازت سیرم دلم می خواست تو اون لحظه تو رو بغل بگیرم کنارم باشی و بازم بگی تنهات نمیذارم دروغات خیلی شیرین بود که می گفتی دوست دارم با اینکه هر دقیقه از تو و عشق تو بیزارم برام مثل نفس میمونی و بازم دوست دارم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .