نیلوفرآبی ارسال شده در 15 آبان، 2023 ارسال شده در 15 آبان، 2023 وقتی گریبانِ عدم؛ با دستِ خلقت می درید…●♪♫ وقتی ابد؛ چشمِ تو را، پیش از ازل می آفرید…●♪♫ وقتی زمین؛ نازِ تو را در آسمانها می کشید●♪♫ وقتی عطش؛ طعمِ تو را با اشک هایم می چشید●♪♫ من؛ عاشقِ چشمت شدم…●♪♫ شعر : افشین یداللهی نه عقل بود وُ نه دلی!●♪♫ چیزی نمی دانم؛ از این دیوانگی وُ عاقلی●♪♫ یک آن شد؛ این عاشق شدن… دنیا؛ همان یک لحظه بود●♪♫ آن دم که چشمانش مرا؛ از عمقِ چشمانم، ربود 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۲۵ در 00:13، نیلوفرآبی گفته است: وقتی گریبانِ عدم؛ با دستِ خلقت می درید…●♪♫ وقتی ابد؛ چشمِ تو را، پیش از ازل می آفرید…●♪♫ وقتی زمین؛ نازِ تو را در آسمانها می کشید●♪♫ وقتی عطش؛ طعمِ تو را با اشک هایم می چشید●♪♫ من؛ عاشقِ چشمت شدم…●♪♫ شعر : افشین یداللهی نه عقل بود وُ نه دلی!●♪♫ چیزی نمی دانم؛ از این دیوانگی وُ عاقلی●♪♫ یک آن شد؛ این عاشق شدن… دنیا؛ همان یک لحظه بود●♪♫ آن دم که چشمانش مرا؛ از عمقِ چشمانم، ربود عالی قسنگم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .