رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

"اون چیزی که نکشتت قوی ترت میکنه .."

جمله ای بس خوراک .. بابت پشت کامیون!جلوی کامیون! توی در کامیون!چسبانده شدن بر دیوار اتاق، در یخچال، بک گراند گوشی و لپتاپ، جمله ی امید بخشِ خط اول to do list، صفحه ی اول سررسید یا دفترچه ی یادداشت ها و لاب لاب لاب..نظر شخصی خودم چیه؟ میدونم که نیچه گفته این جمله رو! نخوندمش که در میون چه جمله ها و در چه فضایی گفته .. و فارغ از این .. آیا به اساسِ این جمله اعتقاد دارم؟ نمیدونم! طرفدار پر و پا قرص این مطلب نبودم .. جمله ی قشنگی بنظرم میومد و بیشتر از هرچیزی با موراکامی همذات پنداری میکردم که آقا "آدمی که از طوفان بیرون اومده .. با اون آدمی که رفته توی طوفان فرق داره".. یه جورایی در واقع میدونستم اون چیزی که ما رو نکشه یه فرقی رو در ما ایجاد میکنه اما اینکه آیا واقعا قراره قوی تر کنه آدمیزاد رو .. نمیدونستم! تا اینکه تجربش کردم.. و بهش ایمان آوردم..

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...