نیلوفرآبی ارسال شده در 14 آبان، 2023 ارسال شده در 14 آبان، 2023 بیا تو خوابم عشق دلخواهم ♬♩ تو چرا دوری مگه چیه گناهم ♬♩ تو بیا با من هر چی شد پایم ♬♩ تو همون عشقی که واسه دیدنش ♬♩ همه چیمو دادم ♬♩ بیا آروم بشم اینه قانونشم ♬♩ که نباشی تنگ میشه دل ی آدم ♬♩ هنوز هر روز و شب منتظر با نور شمع ♬♩ که برگردی یه روزی باز کنارم ♬♩ نکنه دل به دل کسی جز من تو بدی ♬♩ هرچی بوده بینمونو همه لو بدی ♬♩ نکنه باشیو من ی وقت خوابم ببره ♬♩ هی بهت فکر میکنم خوابم بپره ♬♩ یه بارم که شده منو واسه خودت ♬♩ بدون تا دل از عشق نَبُره ♬♩ ی بارم که شده آدمای دورت ♬♩ برن تا بگم حرفمو بت ♬♩ بشم عشق خودت ♬♩ 1 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 14 آبان، 2023 ارسال شده در 14 آبان، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: بیا تو خوابم عشق دلخواهم ♬♩ تو چرا دوری مگه چیه گناهم ♬♩ تو بیا با من هر چی شد پایم ♬♩ تو همون عشقی که واسه دیدنش ♬♩ همه چیمو دادم ♬♩ بیا آروم بشم اینه قانونشم ♬♩ که نباشی تنگ میشه دل ی آدم ♬♩ هنوز هر روز و شب منتظر با نور شمع ♬♩ که برگردی یه روزی باز کنارم ♬♩ نکنه دل به دل کسی جز من تو بدی ♬♩ هرچی بوده بینمونو همه لو بدی ♬♩ نکنه باشیو من ی وقت خوابم ببره ♬♩ هی بهت فکر میکنم خوابم بپره ♬♩ یه بارم که شده منو واسه خودت ♬♩ بدون تا دل از عشق نَبُره ♬♩ ی بارم که شده آدمای دورت ♬♩ برن تا بگم حرفمو بت ♬♩ بشم عشق خودت ♬♩ 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .