نیلوفرآبی ارسال شده در 11 آبان، 2023 ارسال شده در 11 آبان، 2023 نه میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو نه میگم ول کن واسه من کل زندگیتو ヅ♬ نه میگم قلبم نمیتپه بی تو میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو ヅ♬ نه ازت میخوام که واسه من سفر کنی نه تو اصلا دوست داری که خطر کنی ヅ♬ میگذرونم من هر طوری بشه همه روزام شدن یه شکل ヅ♬ بزار جونم برات بگه ببین چقدره داغونم بیا بزار دلم دوباره زنده شه ヅ♬ من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک ヅ♬ 3 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 11 آبان، 2023 ارسال شده در 11 آبان، 2023 3 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: نه میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو نه میگم ول کن واسه من کل زندگیتو ヅ♬ نه میگم قلبم نمیتپه بی تو میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو ヅ♬ نه ازت میخوام که واسه من سفر کنی نه تو اصلا دوست داری که خطر کنی ヅ♬ میگذرونم من هر طوری بشه همه روزام شدن یه شکل ヅ♬ بزار جونم برات بگه ببین چقدره داغونم بیا بزار دلم دوباره زنده شه ヅ♬ من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک ヅ♬ 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .