نیلوفرآبی ارسال شده در 10 آبان، 2023 ارسال شده در 10 آبان، 2023 هیچی جذابیتش دائمی نیست ولی تو همیشه جذابی برام ♫♪♭ هر دفعه که غرق زیباییت میشم عاشقونه تر میشه حال و هوام من اگه عجیبه رفتارم و معلوم نیست اصلا کارم تو بفهم چمه ♫♪♭ فقط تو بلدی حالمو من جز تو کیو دارم تو بفهم چمه دانلود ریمیکس لایت ملایم ریتم آرام طولانی مسیح و آرش AP:شمال, محسن ابراهیم زاده:پانتومیم, ایهام: خاطره هامون, ایوان بند:شاه نشین قلبم, مهدی احمدوند: جاده های اشک سهیل مهرزادگان: حواس, بابک جهانبحش: حیف, سامان جلیلی: جنون 3 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 10 آبان، 2023 ارسال شده در 10 آبان، 2023 4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: هیچی جذابیتش دائمی نیست ولی تو همیشه جذابی برام ♫♪♭ هر دفعه که غرق زیباییت میشم عاشقونه تر میشه حال و هوام من اگه عجیبه رفتارم و معلوم نیست اصلا کارم تو بفهم چمه ♫♪♭ فقط تو بلدی حالمو من جز تو کیو دارم تو بفهم چمه دانلود ریمیکس لایت ملایم ریتم آرام طولانی مسیح و آرش AP:شمال, محسن ابراهیم زاده:پانتومیم, ایهام: خاطره هامون, ایوان بند:شاه نشین قلبم, مهدی احمدوند: جاده های اشک سهیل مهرزادگان: حواس, بابک جهانبحش: حیف, سامان جلیلی: جنون خیلی این اهنگو دوس دارم 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .