Farshid ارسال شده در 12 آبان، 2022 ارسال شده در 12 آبان، 2022 ترانه کوچه ترانه ای عاشقانه ای زیبا ساده و روان با اهنگی عاشقانه که بسیار صدای خواننده روی این اثر نشسته و زیبایی این شعر را چند برابر کرده ترانه ای عاشقانه که خاطرات عشق گذشته را ورق میزند و در رویای خویش خاطره سازی میکند و امید های خودش را مرور میکند متن ترانه بسیار روان و ساده و زیباست و به دل میشیند و حس و حال عاشقانه ها را بیان میکند مخصوصا در جایی که گله از هوای ابری دارد و عاشق هم همیشه از هوای ابری گریزان است در پی درامدن خورشید انتظار میکشد کوچه شعر:مهین آبادانی اهنگ:فرید زولاند خواننده:ستار هنوز هم در انتظارت پشت پنجره میشینم تا که شاید سایه تو روزی در خم کوچه ببینم هنوزم در انتظاره پشت پنجره میشینم تا که شاید سایه تو روزی در خم کوچه ببینم تا که شاید سایه تو روزی در خم کوچه ببینم چشم من اسیر قاب سرده این پنجره ها شد دنبال اونی که رفت و تو غبار جاده گم شد دنبال اونی که رفت و تو غبار جاده گم شد هنوزم در انتظاره پشت پنجره میشینم تا که شاید سایه تو روزی در خم کوچه ببینم تا که شاید سایه تو روزی در خم کوچه ببینم آسمون داره می باره رو سیاه پشت شیشه در کمین نشسته خورشید چادر ابر وا نمیشه کاش میشد صدای پاهات توی کوچه ها بپیچه بگه اومدی که باشی بمونی با من همیشه چشم من اسیر قاب سرده این پنجره ها شد دنبال اونی که رفت و تو غبار جاده گم شد دنبال اونی که رفت و تو غبار جاده گم شد هنوزم در انتظاره پشت پنجره میشینم تا که شاید سایه تو روزی در خم کوچه ببینم تا که شاید سایه تو روزی در خم کوچه ببینم 3 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .