Miss nedaa ارسال شده در 30 مهر، 2023 ارسال شده در 30 مهر، 2023 (ویرایش شده) تو که نیستی؛ هوا یه جوریه…●♪♫ انگار خفه ست!●♪♫ بذار ببینمت… قول میدم؛ آخرین دفعه ست●♪♫ تو که نیستی؛ درا رو بستم…●♪♫ حبسم پا خودم! یه چند تا میله کم داره، اتاق عینِ قفس!●♪♫ تو که نیستی؛ شب و جاده…●♪♫ تا هر جا که بره… به هر جا میرسم؛ هی هی خاطره…●♪♫ تو که رفتی خودت…●♪♫ خاطره هات و عشقتوُ به هر در زدم… این دل نشد از یاد ببره●♪♫ تو که رفتی… من دق کردم!●♪♫ دو سه شبم؛ هق هق کردم●♪♫ اینقده از عشق خوندم؛ که همه رو عاشق کردم!●♪♫ چرا منو ول کردی؟ چرا دل دل کردی؟●♪♫ چرا دل وُ احساسوُ یهویی باطل کردی؟●♪♫ اصلاً بذار اسمموُ دیوونه!●♪♫ بذار هر کی نمی دونه؛ بدونه که دیگه نمی تونه دلِ من بدونت●♪♫ اینقدر از دستِ تو حرص خوردم…●♪♫ تنهایی از تو به ارث بردم…●♪♫ تو که نیستی؛ چقدر تنگه دلِ من به جونت● ویرایش شده 31 مهر، 2023 توسط Topaz 2 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 31 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2023 19 ساعت قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم مرسی گلم 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .