نیلوفرآبی ارسال شده در 30 مهر، 2023 ارسال شده در 30 مهر، 2023 چگونه فراموش کنم که جوانیِ من چطور سرد و خاموش گذشت؟ چگونه زندگی روزمره جای همه چیز را گرفت و عمرم مثل دعای یکشنبه کلیسا، یکنواخت و خسته کننده سپری شد؟ چه راهها دوشادوشِ آن کس رفتم که اصلا دوستش نداشتم، و چه بارها دلم هوای آن کس کرد که دوستش داشتم. حالا دیگر راز فراموشکاری را از همه فراموشکاران بهتر آموختهام. دیگر به گذشت زمان اعتنایی نمیکنم، اما آن بوسههای نگرفته و نداده، آن نگاههای نکرده و ندیده را که به من باز خواهد داد؟ 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 30 مهر، 2023 ارسال شده در 30 مهر، 2023 4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: چگونه فراموش کنم که جوانیِ من چطور سرد و خاموش گذشت؟ چگونه زندگی روزمره جای همه چیز را گرفت و عمرم مثل دعای یکشنبه کلیسا، یکنواخت و خسته کننده سپری شد؟ چه راهها دوشادوشِ آن کس رفتم که اصلا دوستش نداشتم، و چه بارها دلم هوای آن کس کرد که دوستش داشتم. حالا دیگر راز فراموشکاری را از همه فراموشکاران بهتر آموختهام. دیگر به گذشت زمان اعتنایی نمیکنم، اما آن بوسههای نگرفته و نداده، آن نگاههای نکرده و ندیده را که به من باز خواهد داد؟ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .