نیلوفرآبی ارسال شده در 12 مهر، 2023 ارسال شده در 12 مهر، 2023 متن آهنگ خداحافظ عرفان طهماسبی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی… دل به پایت افتاد آرزو کردم بعد از تو عاقل نشوم! آشنای من من غریبم بی تو با خیابان ها من رفیقم بی تو… بعد تو عمرا من دگر عاشق نشوم… شعر و ملودی : امیر ماهان تو رفتی دگر ماه و آیینه خداحافظ بغض تو سینه خداحافظ! گم شد در قلبت عشق بی ثمرم… عشق بی خانه خداحافظ اشک بی شانه خداحافظ… باز افتاد در کوی غم ها گذرم 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 12 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2023 19 دقیقه قبل، Ufo گفته است: یه آهنگ ملایم وهوای بارونی کامل شدمرسی تشکر رفیق نقل قول
دل آرام ارسال شده در 15 مهر، 2023 ارسال شده در 15 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۲۱ در 08:19، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ خداحافظ عرفان طهماسبی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── در سکوت شب خانه زد فریاد اما تو نشنیدی… دل به پایت افتاد آرزو کردم بعد از تو عاقل نشوم! آشنای من من غریبم بی تو با خیابان ها من رفیقم بی تو… بعد تو عمرا من دگر عاشق نشوم… شعر و ملودی : امیر ماهان تو رفتی دگر ماه و آیینه خداحافظ بغض تو سینه خداحافظ! گم شد در قلبت عشق بی ثمرم… عشق بی خانه خداحافظ اشک بی شانه خداحافظ… باز افتاد در کوی غم ها گذرم عالی بود عزیزم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .