Venusi ارسال شده در 29 شهریور، 2023 ارسال شده در 29 شهریور، 2023 متن آهنگ جاذبه ناصر زینعلی تازگیا دلم تنگ میشه واست هوا بدون تو مثل سم میشه واسم دلم میخواد الان باشی کنارم صدا کنی منو وقتی سرگیجه دارم هوا تو نباشی رو به شب میره بازم تو این خیابونا بد میشه حالم باش تو کنارم خوب بشه حالم تو که باشی دیگه ترسی ندارم بی قرارتم جاذبت زیاده من تو مدارتم کاش ادامه داشته باشه با تو رابطم حتی اگه من آخرین انتخابتم بی قرارتم جاذبت زیاده من تو مدارتم کاش ادامه داشته باشه با تو رابطم حتی اگه من آخرین انتخابتم 4 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 شهریور، 2023 ارسال شده در 30 شهریور، 2023 10 ساعت قبل، Venusi گفته است: متن آهنگ جاذبه ناصر زینعلی تازگیا دلم تنگ میشه واست هوا بدون تو مثل سم میشه واسم دلم میخواد الان باشی کنارم صدا کنی منو وقتی سرگیجه دارم هوا تو نباشی رو به شب میره بازم تو این خیابونا بد میشه حالم باش تو کنارم خوب بشه حالم تو که باشی دیگه ترسی ندارم بی قرارتم جاذبت زیاده من تو مدارتم کاش ادامه داشته باشه با تو رابطم حتی اگه من آخرین انتخابتم بی قرارتم جاذبت زیاده من تو مدارتم کاش ادامه داشته باشه با تو رابطم حتی اگه من آخرین انتخابتم زیبا 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 شهریور، 2023 ارسال شده در 30 شهریور، 2023 10 ساعت قبل، Venusi گفته است: متن آهنگ جاذبه ناصر زینعلی تازگیا دلم تنگ میشه واست هوا بدون تو مثل سم میشه واسم دلم میخواد الان باشی کنارم صدا کنی منو وقتی سرگیجه دارم هوا تو نباشی رو به شب میره بازم تو این خیابونا بد میشه حالم باش تو کنارم خوب بشه حالم تو که باشی دیگه ترسی ندارم بی قرارتم جاذبت زیاده من تو مدارتم کاش ادامه داشته باشه با تو رابطم حتی اگه من آخرین انتخابتم بی قرارتم جاذبت زیاده من تو مدارتم کاش ادامه داشته باشه با تو رابطم حتی اگه من آخرین انتخابتم دانلود شد 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .