Miss nedaa ارسال شده در 26 شهریور، 2023 ارسال شده در 26 شهریور، 2023 تمامِ من، برای تو…●♪♫ تویی که جانِ من شدی●♪♫ ز عشق تو، چه بی قرارم!●♪♫ : نترس! از این وابستگی…●♪♫ از عادت و دلبستگی…●♪♫ که بی تو من، نفس ندارم!●♪♫ : تو حق نداری بعد از این، دستِ مرا رها کنی!●♪♫ آتش به جانمان زنی، به قلبِ خود جفا کنی…●♪♫ دیوانگی کن بیش از این! باید که لبریزم کنی…●♪♫ دریا به دریا با توأم، باید که درگیرم کنی…●♪♫ دریا به دریا با توأم…●♪♫ 2 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 26 شهریور، 2023 ارسال شده در 26 شهریور، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: تمامِ من، برای تو…●♪♫ تویی که جانِ من شدی●♪♫ ز عشق تو، چه بی قرارم!●♪♫ : نترس! از این وابستگی…●♪♫ از عادت و دلبستگی…●♪♫ که بی تو من، نفس ندارم!●♪♫ : تو حق نداری بعد از این، دستِ مرا رها کنی!●♪♫ آتش به جانمان زنی، به قلبِ خود جفا کنی…●♪♫ دیوانگی کن بیش از این! باید که لبریزم کنی…●♪♫ دریا به دریا با توأم، باید که درگیرم کنی…●♪♫ دریا به دریا با توأم…●♪♫ آرامش بخش 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 26 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2023 8 ساعت قبل، حسین138 گفته است: آرامش بخش 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 26 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2023 4 ساعت قبل، Elnaz گفته است: ❤❤❤ 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 مهر، 2023 ارسال شده در 1 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۵ در 10:48، Miss nedaa گفته است: تمامِ من، برای تو…●♪♫ تویی که جانِ من شدی●♪♫ ز عشق تو، چه بی قرارم!●♪♫ : نترس! از این وابستگی…●♪♫ از عادت و دلبستگی…●♪♫ که بی تو من، نفس ندارم!●♪♫ : تو حق نداری بعد از این، دستِ مرا رها کنی!●♪♫ آتش به جانمان زنی، به قلبِ خود جفا کنی…●♪♫ دیوانگی کن بیش از این! باید که لبریزم کنی…●♪♫ دریا به دریا با توأم، باید که درگیرم کنی…●♪♫ دریا به دریا با توأم…●♪♫ عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .