Topaz ارسال شده در 17 شهریور، 2023 ارسال شده در 17 شهریور، 2023 ️به هیچ عنوان هیچ انسانی حق تجاوز به حریم و حقوق و حرمت کسی را ندارد ، و باید مرز و حد خود را بشناسد و حقوق دیگری را رعایت کند ! ️حتی پرسیدن چیزی که من دوست ندارم جواب بدهم ، تجاوز به حریم و حقوق من است! ️همچنین روزی که من به کسی میگویم چرا ازدواج نمیکنی و یا درس نمیخوانی اگر آن فرد از پرسش من ناراحت می شود ، تجاوز به حریم و حقوق و حرمت اوست ! ️متاسفانه در جامعه ما به دلیل اینکه این حرمت وجود ندارد ، افراد به خودشان این اجازه را میدهند که همیشه به کار همه ، کار داشته باشند و حتی این حالت را به عنوان وظیفه و مسئولیتی به خود تحمیل کرده اند و یا به دیگران تحمل میکنند ! دکتر فرهنگ هلاکویی 4 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۲۷ در 21:22، Topaz گفته است: ️به هیچ عنوان هیچ انسانی حق تجاوز به حریم و حقوق و حرمت کسی را ندارد ، و باید مرز و حد خود را بشناسد و حقوق دیگری را رعایت کند ! ️حتی پرسیدن چیزی که من دوست ندارم جواب بدهم ، تجاوز به حریم و حقوق من است! ️همچنین روزی که من به کسی میگویم چرا ازدواج نمیکنی و یا درس نمیخوانی اگر آن فرد از پرسش من ناراحت می شود ، تجاوز به حریم و حقوق و حرمت اوست ! ️متاسفانه در جامعه ما به دلیل اینکه این حرمت وجود ندارد ، افراد به خودشان این اجازه را میدهند که همیشه به کار همه ، کار داشته باشند و حتی این حالت را به عنوان وظیفه و مسئولیتی به خود تحمیل کرده اند و یا به دیگران تحمل میکنند ! دکتر فرهنگ هلاکویی 1 نقل قول
fereshte A ارسال شده در 28 مهر، 2023 ارسال شده در 28 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۲۷ در 22:22، Topaz گفته است: ️به هیچ عنوان هیچ انسانی حق تجاوز به حریم و حقوق و حرمت کسی را ندارد ، و باید مرز و حد خود را بشناسد و حقوق دیگری را رعایت کند ! ️حتی پرسیدن چیزی که من دوست ندارم جواب بدهم ، تجاوز به حریم و حقوق من است! ️همچنین روزی که من به کسی میگویم چرا ازدواج نمیکنی و یا درس نمیخوانی اگر آن فرد از پرسش من ناراحت می شود ، تجاوز به حریم و حقوق و حرمت اوست ! ️متاسفانه در جامعه ما به دلیل اینکه این حرمت وجود ندارد ، افراد به خودشان این اجازه را میدهند که همیشه به کار همه ، کار داشته باشند و حتی این حالت را به عنوان وظیفه و مسئولیتی به خود تحمیل کرده اند و یا به دیگران تحمل میکنند ! دکتر فرهنگ هلاکویی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .